Tip na super dietní zákusek ke kávě - teď!

Nevím, jak hubnete vy, ale... Já hubnu pomalu, ale jistě. Za měsíc bude mít Vopice rok a půl a já mám dole od porodu skoro 28 kilo!!! Nejsem ještě ve finiši, páč nemám Báry postavu a odhaduji, že těsně před porodem jsem vážila jako Báry dvě. Ale zpět k tomu dortu. Ať žije VOGUE TV!
Protože má fakt super videa. Například úžasný rozhovor s SJP. Opravdicky mě ten rozhovor s ní bavil a přísahám, že to má doma moc pěkný.

VOGUE TV - Můj interní název pro videa z Vogue.  Jsou pro mě totiž inspirací, motivací a díky nim jsem už nesežrala doslova kila dortů. Taky mě dokážou dost nakopnout, rozesmát a hlavně, začít se hlídat hned teď a ne až to další pondělí.


Například včera večer jsem pekla banánový chlebíček od Dity P.  Takže jsem, okamžitě po vytažení z trouby, najela na VOGUE. Ty krásný videa jsou pro mě totiž žrádelní stopka a chtíč po tom, vypadat aspoň jako slabý odvar všech těch, co v nich jsou. Vopravdicky.

Nevím, co funguje vám, pochlubte se svou fintou… Ale teď zkuste tu mou, dejte si kafe a pokud vás zajímá ten opravdový život celebrit, pusťte si první sérii:  73 Questions. Mimochodem, SJ Parker má v obýváku pingpongový stůl, Reese miluje Instagram, Wintour snídá ve Starbucks … A co si mám myslet o Victoria Beckham, fakt nevím.

Pak se tu taky můžete naučit nějaký super tip, jak si namalovat na obličej něco děsně trendy. Super modelka vám uvaří super dietní polívku. Dostanete se do zákulisí focení všemožných i nemožných VIP. A vůbec, všechno je to ták krásný, tak pozitivní, tak dietní, že jsem z toho po pár minutách doslova přežraná!

P.s. Tak hezký nový týden a slibuji, že až budu mít dole těch 30 kilo, tak vám sem napíšu, jak jsem toho dosáhla!




2 komentáře :

  1. Sjizdim Ne!dokonale a sjizdim i 73 Questions! A co si myslet o Victorii Beckham taky nevim, navrharka je dobra, ale jinak pusobi divne, umele, studene, podle me by se mela trochu najist :) Coz je taky muj tip na to, jak to (ne)delat, coz ale nejde to moc dohromady s tim, jak chci vypadat, a tak vypadam, jak vypadam :)
    Jinak jste fakt dobra, ze takhle pomalu a jiste shazujete, ja pribrala desitku jeste pred detma a porodama (samozrejme, ze za to muze muj muz!), co jserm nabrala v tehotenstvi jsem pokazdy (teda dvakrat) vzdycky nechala v porodnici, ale ta desitka se me drzi furt, coz bude jiste tim, ze jim jinak nez Victoria :)
    Moc se tesim na to vase prozrazeni, ale jsem si jista, ze to nebude zadny kouzlo, ale ze na tom proste pracujete tak, jak se ma...

    OdpovědětVymazat
  2. No...., tak já, když se seznámila s manželem, měla jsem 52 kilo!! Když jsem se vdávala, měla jsem o 10 víc - může za to ON!!! Co jsem nabrala v těhu, to jsem v porodnici nechala, dokonce i víc. Ale protože mi manžel udělal moc hodný dítě, mám za ten rok o dalších 10 kilo víc. Manžel je moje zkáza!!!! Asi mi pomůže, když se rozvedu :D :D ...ale na to jsem zas líná :D
    Myslela jsem si, že zabere, když do svojí "buřt postavy" nebudu investovat pěkný hadry a zhubnu do těch parádních kousků, co mám v šatně. Líbo..., nezabralo to. Celebrity taky nezabírají :(
    Jednoho dne se naštvu a zahájím akci "kostitřas". Pak Ti dám vědět tipy. Teď si jdu dát chleba a Metro dezert (je 19:40).
    Tak se drž!!! Kat....

    OdpovědětVymazat

×