Tip na výlet: Až si to budete chtít udělat pěkný

Chcete si užít ale opravdu dokonalý relax? Jeďte do Rakouska! Dojeďte do Schladmingu a ubytujte se v hotelu Falkensteiner. Má čtyři hvězdy a ESko k tomu. Neobjevila jsem tam totiž ani jednu chybu a to jsem moc chtěla.
Koupelna na pokoji: Tu jsem si zamilovala. Bo jsem se v ní cítila jako doma. Dost možná, protože mají stejné kachličky, jako my v kuchyni. Na to mi musel upozornit Roman!
Pokoje snad musela navrhovat ženská, jak jsou praktické! Z wellness zóny se vám vůbec nebude chtít. Navíc je otevřena od 9.00 do 21.00 hodin. A jídlo? Jídlo je delikátní. No, možná mě jedna věc napadla. Měli by domluvit svému cukráři, protože moc kombinuje. Jeho moučníky jsou trochu jako, když vaří pes s kočičkou. A někdy je méně více.
Jako v předsíni jsem trávila opravdu hodně času! Tááák velký zrcadlo. A tolik úložného prostoru. Jo a všimněte si té tyče, to je fakt super vychytávka na rychlé pověšení čehokoliv. Taška nalevo je do SPA zóny. Abyste nemuseli chodit s igelitkou. To je přeci jasný!

V pravém šuplíku fén i se zabudovanou zásuvkou. Spodní zásuvka je koš.
Z pokoje máte průhled přes sprchový kout teoreticky až na záchod. Pro stydlíny je tam závěs a samozřejmě, že toaleta má neprůhledné skleněné dveře. A super odvětrávání! Na to jsem opravdu háklivá.
Osvětlení celého pokoje si samozřejmě můžete vypnout z postele. Přímo naproti letišti je sedačka a nad ní velká plazma.

Pohled od balkónu. Na něm jsou samozřejmě lehátka. Ale protože k tomu nebylo počaší, tak mě ani nenapadlo tam vylézt. Jen Roman tam poctivě chladil šampaňský, který jsme si zas poctivě odvezli domů. Chtěli jsme si to bez Vopice náležitě užít, ale nějak jsme vždycky vytuhli už před desátou.

I skleničky na šáňo mají! I presso na pokoji a pod ním plný bar!
Hezky vymyšlený úložný prostor, ne?
Zpět ke koupelně... Všechno, co každá žena potřebuje.

Zapomněli jste si objednat masáž? Žádný problém. Roman byl a říkal, že bomba. Já se raději válela na pokoji, bo jsem již jednu bombastickou v týdnu měla.

Stojím ve sprcháči!
A pokaždý, když v něm stojím, hulákám na Romana, že přesně ale přesně takovej musíme mít taky doma!
Úplně bych zapomněla, že si můžete vybrat polštář přímo pro vaši hlavu. Teď mi došlo, že v Kitzhofu, kde jsme byli loni, mi museli převlíknout celou postel. Protože jsme měli prachový peřiny, což bylo krásný, ale pro mojí alergii k nevydržení. Mimochodem, jestli se vám líbí tenhle pokoj, musíte vidět i ten v Kitzhofu. A jako bonus je tam jedna malá Vopice.
Fakt nesnáším ty pantofle na jedno použití, ale tohle byly vopravdický žabky!

Taky jsme lyžovali. I s Bárou!!! O tom vám napíšeme brzy. Ale upřímně? Nejradší bych byla v tý posteli! Klidně celý týden.
Když si k tomu všemu čtení můžu navíc dát dobrý kafe.
Tak nebyla jsem jenom na pokoji! Taky jsem popíjela v baru.
Jak já tu vínovou barvu normálně nemusím, tak na horách ji miluju. Na polštáři... třeba.
A všechny ty příbory jsem použila!
Taky bylo na co!
Dalo se proplavat i ven. Sauny jsem vám tedy nevyfotila. To mi fakt přišlo šmírácký. Už takhle se ze mě Roman převracel, když jsem v tý rozpálený budce vytáhla časopis. Že prý to nikdy neviděl a ať ho okamžitě vyhodím ven. Ale to já tam pak viděla jednoho, co si uvnitř i esemeskoval. No a na toho se tak nemračil...
Můj nejoblíbenější čaj si tady můžete dát kolikrát chcete. I jiný drobnosti.. zdarma samozřejmě.
Fakt miluju detaily... Dost se na ně i zaměřuju. A tohle topení, to taky musím mít!

Tak, aby to zas nebylo tak dokonalý... Celou dobu bylo hnusně. Musela jsem lyžovat ve vánici a navíc poslepu! A takhle se vyjasnilo, když jsme vyjeli domů. Ale my už jsme stejně chtěli, páč se nám strašně stýskalo po tý naší Vopici. To je taky uzavřený kruh, vám povím. Jak já se vždycky tak těším, že budu bez ní a když jsem bez ní, tak se zas těším, až budu s ní.

1 komentář :

  1. Taky bych někam vyrazila. Naposled jsme byli na podobném wellness víkendu taky v Rakousku - v Therme Hotel Laa. Ve Schladmingu jsme byli 3x, tenhle hotel rozhodně zkusíme ;-) Díky za super tip

    OdpovědětVymazat

×