Kosmetika za drahý prachy: Vyplatí se to vůbec?

Tak jo, byla jsem ve smyku, páč jsem musela strašně nakupovat v Americe. A navíc čtrnáct dnů. Karta se šmýkala hore dole a já se doslova ušopovala k smrti. Musela jsem totiž koupit opravdu všechno. Protože mi doslova všechno došlo. Prostě pech. A tak se podívejte, co se v tý Americe vyplatí koupit a co fakt stojí za to!
Začnu tím nejdražším. Pravda, La Mer jsem koupila někde nad Atlantikem, měla v sobě tři panáky a dvě dvojky vína. Roman zrovna usnul a já se nutně musela uklidnit. Vlastně jsem si ho koupila najust, bo naše společný cestování je horor. Mimochodem, on si zas najust koupil v Londýně na letišti sluchátka Bose. Já už jen seděla v hospodě a pila pivo, bo jsem se na krám nemohla ani podívat! Krém stál v palubním prodeji BA 170 liber. U nás jsem objevila nejlevnější za 7 690, ten můj stál v přepočtu 6 460. Nic neříkejte! Vím to sama a padnul na něj můj roční honorář z jednoho kšeftu. Navíc se strašně, ale strašně blbě roztírá. Připomíná mi vůni nějakýho LEVNÝHO krému z devadesátejch let, pravděpodobně na ruce. A ta papírová krabička je hezčí než ten krém samotnej. No tak uvidíme...Dám mu ještě šanci a taky si přečtu ten příbalový leták. Třeba je v tom mazání nějaký fígl a já to dělam blbě.

Arganový olej je prý tekutý zlato. Sedm dolarů v akci. Kůže po něm hedvábná, ale na šupiny to není. Sice jsem pila během letu pořád něco. Furt si taky stříkala vodu na obličej, ale domů jsem dorazila jako vysušená treska. Zachránil mě až můj Biotherm za pár stovek. Ale jinak arganový olej hodlám používat a až mi dojde, koupím si ho od Ryoru. Téhle značce já fakt věřím!
35 liber, let Londýn Praha. V každým Elle to je maska číslo jedna. A nemám žádnou. Tu poslední jsem měla už prošlou a mazala jsem si s ní paty. Mimochodem, to někdy zkuste. Neoplachujte a nechte přes noc. Budete koukat!
Miluju CARMEX! Objevila jsem ho před čtyřmi lety v NY a doporučil mi ho jeden německej novinář, se kterým jsem šla nakupovat do Century 21. Vstávala jsem kvůli tomu v pět ráno. Carmex je balzám na rty, starý více než 75 let. Vymyslel ho Alfred Woelbing a vymyslel ho fakt skvěle! Zklidňuje, léčí a chrání. Navíc má chladivý efekt. A stojí necelý dolar!!!
Na Cocoa Beach s tím voněl kde kdo. Kokosovo ovocná vůně. Prostě boží. Z 12 na 4,99. To chceš!
Nejlevnější ze všech bělících proužků. Opravdu zesvětlí a je to jen půl hoďky práce. Žádná pruda přes noc. Asi 20 dolarů? :) U nás nejlevnější za litr...
35 dolarů. U nás nejlevnější cca. 1200 korun. Příjemný, skvěle se roztírá, nevtíravá vůně.
14 dolarů. Na netu nejlevnější 438... ale nekoukala jsem se na odstíny.
No, není to super název? Úžasně ten krém voní a koupila jsem si ho jako památku na poslední golf na Floridě. Přimo v obchodě na hřišti a za to, že jsem to přežila a nesežral mě aligátor! Stál sice asi 14 dolarů, ale já ho musela mít! Ale tady ho nebude mít nikdo. :) Jedná se totiž o mladou americkou značku.

Naše české ceny jsem brala z netu a ty opravdu nejlevnější. Obvykle je cena daleko vyšší. U něčeho až o tisíce...

Takže až to teď všechno na sebe budu patlat, budu ještě krásnější a samou radostí se z toho převrátím. A pak se taky rovnou převrátím z toho, že nebudu vědět, co to způsobilo! Zda těch pár dolarů - nebo pár set dolarů. No zatím jen vím, že Biotherm mě zachránil z toho šílenýho letu a na hydrataci je to krém číslo 1.

P.s. Další post bude o hadrech, golfu ala Bridget, jídle, Disneylandu a dětech, se kterýma tohle všechno musíte absolvovat. Takže dost hustý - to bude...

P.p.s. Jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží - to nenakupování...

5 komentářů :

  1. Kecáš! Ty máš La Mer??? Celej svůj kosmetickej život si lámu hlavu, co že je na něm tam supr... Takže bychpak prosila podrobnou recenzi! ;) dííík a mávám, Myyna.

    OdpovědětVymazat
  2. No a mně na něm nepřijde zatím super vůbec nic! :))))) tak uvidime! jsem taky zvedava!

    OdpovědětVymazat
  3. La Mer je super a mně se teda roztírá jedna báseň, nedali ti nějaký zkažený balení? :-D Nejlepší je ho promnout mezi prsty a pak ho vklepat do obličeje, aspoň tak mi to říkala prodavačka, ale kdo na to má ráno čas, co? Prý se tím zahřátím uvolní všechny ty důležitý látky nebo co si tak matně pamatuju.

    OdpovědětVymazat
  4. No, nekup to..... :)
    Lameru stále úspěšně odolávám...
    A naprosto to shopování chápu, protože ty levný věci se v Americe prostě nedají nechat!!! Zpátky prostě vždycky letí zavazadlo navíc... :) Taky to tak máš?
    Krásný den...Kat....

    OdpovědětVymazat
  5. No tak ten prvý krém je pre mňa nepochopiteľná kúpa :D A to najhoršie je, že ani nie si s ním za tú cenu až tak spokojná. Bolo by mi ľúto tých peňazí :)

    Pozývam Ťa do mojej GIVEAWAY, v ktorej si môžeš zasúťažiť o kabelku, krásny náhrdelník a laky na nechty :) Nika z Break the Rules

    OdpovědětVymazat

×