Jak to dopadne, když se "karta šmíká hore dole"...

Bára měla pravdu, že já slibovala a dušovala se, jak sem budu švihat, co kde jsem zas nutně potřebovala. A co by se vám samozřejmě taky mohlo hodit! Budiž mi omluvou můj požehnaný stav a tady máte skóre za poslední měsíc! Možná se podivíte, stejně tak jako já, že je to všechno na jedno brdo. Roman zas pro změnu glosoval ty náhrdelníky slovy: "Zda to mám jako rekvizitu na představení, nebo jdu na střelnici ke Kočkům." Tak já nevím, ja vážně nevím... No posuďte sami!  Z ostatních barev se mi totiž chtělo blinkat, tak uvidíme, co přinese květen!


Šedivou mě už před mnoha lety naučila Bára. A od té doby na ní nedám dopustit, dokonce jsem měla i zdi na šedivo. Šaty nalevo jsou od Hany Zárubové a o těch se mi i zdálo.
Ty napravo jsou teď aktuálně z Lindexu, stejně tak oba náhrdelníky.
Bože, tam se jděte okamžitě podívat, z těch novinek se převrátíte, kolekce Penelópe Cruz je fakt boží! Momentálně můj obchod číslo 1!
Béžová kolekce je pro změnu celá ze ZOOTu. Rozhodně zde prolistujte kabelky s italským šmrncem Gionni a britský styl LYDC. Pokud máte rádi trendy, vsaďte na Timeless, má styl za velmi rozumný ceny.
Mentol je Vero moda a Melissa.
Libuše je ušitá na míru od Petry Balvínové z Tiqe. A to bude jediná moje těhotenská věc na míru! A protože už nikdy nikdo neudělá kolekci s mým jménem, nerozhodovala jsem se ani minutu!
Vopičinec je celý z Mothercare.
I kosmetiku a doplňky vybírám primárně podle barvy! Když Helena Rubinstein slibuje, že budu "lash queeen", tak tomu přeci musím věřit. A pro toaletní vody od Guerlain jsem měla vždycky slabost, ideální na jaro a léto, takže novinku loňského roku Lys Soleia jsem taky nutně potřebovala. Květinová vůně s převahou orientální žluté lilie a královské bílé mi snad nezačne do měsíce smrdět. Vyzkoušejte je, budete překvapené neotřelými vůněmi a hlavně nebudete vonět jako každá druhá!




 
P.s. Teď, když na ty fotky koukám, mi došlo, že jsem úplně zapomněla na ty gravírovaný náramky z FF a stříbrnošedivý žabky Ipaněma, co jsem si koupila pro změnu tento pátek! Nemluvě o těch věcech, co cpu potají do narvaný skříně, aby na ně Roman nepřišel. Ano, přiznám se na rovinu, nevyplatí se mě ani živit, ani šatit! Ano, je to dědičný, máme to v rodině, ale o tom až někdy přístě. Květnu zdar!

4 komentáře :

  1. okamžitě musím nakupovat, ta šedivá je božííí

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm, takže z výčtu značek nemám doma ani jednu. Takže to vezmu odshora a pak to nacpu mezi kompoty, aby to Michal nenašel :)
    řekl(a) Ilona

    OdpovědětVymazat
  3. Zatim beru utokem Lindex jen detsky ale jak to vidim, tak damskej se chysta udelat mi diru do penezenky!!!;)

    OdpovědětVymazat

×