Jaro! Potřebuju nutně jaro!

Lilo, slunce vyšlo jen občas a mně došlo, že si nutně potřebuju udělat jaro. Vím, že je fajn si jít honem koupit něco fresh jarního z nové kolekce značky XY, ale protože jsme ve fázi nákupů různých "fresh" jarních památkářských štuků, cementů, dlažby, nábytku... rozhodla jsem se vystačit hlavně s tím, co mám. 


Zelená a žlutozelená jsou barvy, které mi při hnusném počasí pročistí havu stejně, jako zelená tráva žaludek naší Bublině. A procházky. Samozřejmě v botách se zelenou pumou. I myš mám zelenou. Novou. Ta stará černá naštěstí po Velikonocích chcípla...podezřívám ji s ohledem na její věk, že ji zabily extrémně nízké jarní teploty.


Stejně jako zelená mi na jaře dělá dobře i jasná žlutá. Tyhle náušnice od návrhářky Dany Bezděkové si asi půjdu nakonec do svého oblíbeného designového obchodu Hard de Core ulovit. Myslím, že je tam mají i zelené:)


Jaro dělají tulipány a zimní kila srazím ovocem. První část poučky je v pořádku, zbytek lehce pokulhává. Ty jahody se fakt nedaly jíst. Bez chuti a zápachu. Tedy vůně.  Možná vůbec nebyly pravé, napadlo mě. Naštěstí do rána v lednici zcepeněly. Takže šly do drtičky. Čím jsem jejich pachuť zajedla večer, zjistíte za chvíli:)


Odpoledne jsem se po nákupu jídla nějakým ale opravdu neplánovaným omylem dostala o patro výš do Fann parfumerie. Něco jarního by to chtělo. Jenže se mi to  smeklo a ulítla jsem na See By Chloe. Nejdřív svěží, pak intenzivně sladká - brrr...ale  nakonec nepopsatelně dřevěno-jasmínově-mořská. Prostě taková thaiská, řekla bych. Už na mě čeká na poště. Na internetu vyjde totiž výrazně levněji. Její fotku jsem jarně ozelenila. Nemůžu si pomoct. Růžové pozadí nesnáším.


Až půjdeme s holčičkama z G6 na první jarní piknik... jak jsme si slíbily na posledním večírku u Marty, a doufám, že si to všechny pamatujou, ne jako vždycky.... musíme mít Second drink od Petra Bakoše. Do kovových podstavců zašroubujeme  ustřižený vršek od jakékoli pet lahve a máme skleničky. My tedy potřebujeme  hlavně šampusky:) Sadu dvou podstavečků prodávají v Hard de Core v takové  půvabné malé "kiki" taštičce.


No a takhle dopadlo moje jarní ovocné hubnutí. Picičky z listového těsta jsou hotové raz dva, sice nebudou moc dietní, ale do léta času dost:) Hlavně, že jsou na jarně zeleném prostírání.


Žádné komentáře :

Okomentovat

×