Blahnik versus Porsche: Stejně nepraktická věc, ale přesto ji musíte mít!

Taky to znáte, co? Jednou za čas přijde amok a vy se rozhodnete uklidit v počítači a přeskládat pár složek zprava doleva. Změnit tapetu na ploše a prohlídnout pár souborů s fotkama, abyste pak zjistili, že na těch pět let starých, jste nevypadali tak zle. A že dneska je to o moc horší a lepší to vlastně už nikdy nebude.
No jo no, takhle jsem objevila fotku níže. Můj velkolepý návrat z NY. Vidíte, co dělají chlapi, když jsou sami doma? Mám pro vás důkaz! Jsou pořád v práci a nemají na nic čas.... Ještě, že v tom kufru mám boty od Blahnika. Takže 1:1!

Ale když mě skoro před těma dvěma lety do toho auta doslova rval, ještě to nevěděl. Z toho pramení pravidlo: "Milujte, ale taky myslete na sebe, ostatní to za vás neudělají!"
Jinak by přeci nedopustil tu potupnou jízdu městem, Porsche fakt nepřehlídneš a já fakt neměla kam schovat ty nohy. Zvlášť stání na červené byla lahůdka. Takže bylo vlastně dobře, že jsem v sobě měla tři lexauriny a asi litr vína, páč mně bylo opravdu všechno jedno!

Bojím se totiž létat a ty co se mnou někdy někam letěli ví, že do sebe alkohol, barbituráty a nikotin rvu prakticky od Kulaťáku v Dejvicích. Kdysi jsem měla teorii, že když poletím s někým hodně nadaným a šikovným a taky známým, tak že pánbůh nedopustí, aby letadlo spadlo. Tedy jsem se méně bála na letech Praha Londýn, kde jsme hráli několikrát se Sklepem, páč jsme letadlo obsadili nejméně čtyřma řadama.

Jenže to taky už neplatí, zrovna během mého  pobytu spadlo to ledadlo s našimi hokejisty a celé mé okolí mělo informační embargo. Bo kdybych to věděla, tak z toho NY neodletím!

Jo a k těm botám od Blahnika (důkaz níže):
1. Obchod je tak malý, až vás to překvapí, že to vlastně není nic velkolepého. Až na toho černocha, co hlídá u dveří.

2. Ano, jako v Sexu ve městě se o vás nepostarají, ale taková sedmdesátnice tam zrovna byla. Nakupovala asi 10 párů v přepočtu na naše asi za 200 tisíc.

3. Na požádání a když řeknete, že jste z Čech, takže Manolovo příbuzný, se tam můžete vyfotit.

4. Nejlevnější boty tam tentkrát byly za 680 dolarů.

5. Ke každému modelu mají dva velikosti podpatků. Čím větší noha, tím vyšší.

6. V těch botách se nedá chodit, ani stát! Oni jako pohodlné jsou, na první dobrou nikde netlačí, ale podrážka je z tak slabé kůže, že máte po 10 min. plosky nohou v jednom ohni! A nic nepomáhá, to mi věřte. Aspoň, že mi neroste už noha a byla jsem předvídavá v barvě, ty nejvíc užiju do rakve!
No jo no, ale musela jsem je mít! Stejně tak, jako chlapi musí někdy řídit Porsche. Obojí vyjde na stejno, do obchodu v nich nedojdete a v kufru nic neodvezete! Nedej bože, když musíte na malém městě udělat víkendový nákup a rvete do auta kartóny vody a buřty na oheň...

V praxi to vypadá tak, že si sednete a necháte se zaskládat - ideálně oknem. Doma jen stačí otevřít dveře a nahrnout - třeba koštětem - do ledničky. Nemluvě o tom, že když to celé děláte, zastaví se život všech okolo vás a vy jste hlavní hvězdou celého příběhu, protože to se opravdu jen tak nevidí!

Žádné komentáře :

Okomentovat

×