Historicky první nedokonalost našeho blogu: Pojďme se vyfotit jako mladí krásní lidé!

Blanka svolala mejdan, že se jako potkáme, když jsme se dlouho neviděli... Taky měli narozeniny a já mám s Bárou nový blog. Ihned jsem avizovala, vezmu foták, tak se učešte a umejte, uděláme si pěknou vzpomínku! A páč já nepiju a vy si to stejně nebudete zejtra pamatovat, tak to hodím online. No, jak to dopadlo, se podívejte níže. Nedokonalost sama!

Shodli jsme se na Sahara Cafe na Míráku. Oooo, jak mé neumětelské fotografické oko zaplesalo, tam se musí povést aspoň 5 fotek, i kdybych nechtěla! To jsem se ovšem velmi mýlila! Prakticky po pěti cvaknutích na nás vlítnul pan provozní, že se zde fotit nesmí! Chodí sem totiž celebrity a významné osobnosti, které si to nepřejí a ohrozilo by to jejich soukromí!

A to jsme tam byli sami jen s jednim párem! A to jsme ty největší celebrity byli akorát my, páč v seriálu jsme hráli všichni! No dobře, Dan měl roli největší a dokonce ležel v posteli s Danou Morávkovou! Marta hrála doktorku, co měřila někde tlak a já paní produkční. Musela jsem si na to vzít sice lexaurin a pak mě stejně radši předabovali, ale naštěstí si mě pletl celý štáb s Blankou, která tam taky hrála!
Pak nám dovolili, se vyfotit na terase! Mimochodem, podívejte, co to má za logiku, když v druhým plánu mohl klidně sedět třeba Goťák nebo Clooney!
Dan vypadá trochu voskově, přiznávám! Ale sedět tam musel, páč ty dveře nešly zavřít a táhlo by na ty celebrity za ním a nás by pak jistě vyhodili i z té terasy a my bychom nestihli žádnou fotku na památku a dopít to drahý víno, co tam maj.
  Jak to vypadá, když vezme do ruky foťák Blanka - ukázka níže:
 Jak to vypadá, když vezme do ruky foťák Marta - ukázka níže:
 Tak dobře, zevnitř nic dokonalého nebude, co z venku? Nedáte jeden pěkný na úsměv na závěr?
 Čau láááásko... my jedeme dál! Ach, jak já jim závidím!
A samozřejmě, že ani já si nic nepamatuju! A to sem už střízlivá láduju tu dokonalou vzpomínku, zatímco oni vedou intelektuální kecy někde u Míráku. No popravdě, něco si trochu pamatuju, ale to publikovatelné není. Snad jen to, že pan Mars je vopravdická postava a Wrigley byl kůň /říkala Blanka/. Takže to je jediná věc, co si budeme všichni z letošního Prvního máje pamatovat!

P.s. Přeci jen něco na závěr! Dan má 26. května premiéru v divadle. Kdo nečetl Žítkovské bohyně, půjčte si je od Marty /dostala je od Blanky k narozeninám/ a Martu můžete vidět živou v pondělí v Salmovské literární kavárně, kde hraje s COFFEE TIME.

P.p.s. Kamarádi, já z nás ten lifestyle do roka vykopu a když ne, tak se naučím Photoshop, přísahám!

2 komentáře :

  1. dá se to číst, všechno, což je dobrý...baví mě to, díky, J.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to děkujeme!!! :) Marto, Blanko, Dane! I nedokonalé může být zábavnééééé! :)

    OdpovědětVymazat

×