MUST HAVE: Odzkoušeno na vlastní kůži nebo to nutně potřebuju!

Jak jsme s Bárou slíbily, že budem psát i o tom, co se nám líbí, tak tu mám první vlaštovku. Novinky na trhu a věci, které mě poslední dobou absolutně okouzlily. Takže pokud máte ještě nějakou volnou zeď, tapetujte! Pokud své vlasy dokážete stáhnout do culíku, gumičkujte! A do třetice jeden tip na fashion pop-up shop, ze kterého se převrátíte! Tak pěkněj tejden, jo? 


Pokud milujete tapety, není co řešit! Opravdu super čerstvou novinkou je nový online shop www.lavthem.cz. Babeta a Jan z Lavmi sem začali dovážet opravdové skvosty! Španělská značka přímo z Barcelony s názvem Coordonné nemá jen takovou divočinu, ale to si najděte sami. B + L taky zastupují americkou nejstarší tapetářskou značku vůbec - Thibaut a samozřejmě svou vlastní Lavmi. Ale co vám budu povídat, koukněte se! No jo no... Byla to láska na první pohled... Marta s Blankou mi řeknou, že je to jak vod kolotočů, ale tuhle fakt miluju!
Jen si na ní budu muset počkat, protože v našem současném bytě na ní není místo. My vlastně nemáme místo ani na vopici, natož na tygra.

Před týdnem jsem se potkala s Michalem Zapomělem a ptal se mi, zda znám Invisibobble? No, neznala jsem, to je jasný. Tak mi ji ukázal! Geniální to kousek, gumička, která kolem culíku vytváří minimální tlak, vlasy tak nedeformuje a drží je pevně pohromadě. Už ji týden nosím a fakt dobrý, řeknu Martě ať mě cvakne během představení a dodatečně to sem třeba postnu.
Jo mimochodem, kdyby někdo z vás chtěl přijít na Dobešku na Sklep, tak mi napište, stále ještě máme nějaké lístky. A o Michalovo gumičkách více na Michalovo luxusních vlasech! Btw. když si tam koupíte "pětku pro krásu", můžete ušetřit i dva tisíce!

A na závěr tu máme jednu paní od náramků. La petit delice Lenky Poláčkové je naprosto boží. Konečně si taky můžu koupit náramky jako má naše Péťa z G6. Bo ta je měla bůhví odkud a já je taky nutně potřebovala. Ale páč jsem kámoška, tak jsem ji s Lenkou seznámila a teď seznámím i vás! A ráda se s vámi o ní podělím, však já už tam půjdu hned v pátek po ránu, takže to stejně všechno vykoupím! :)

P.s. A taky jsme si s Bárou říkaly, že vám se někdy šoupnem naše tipy na kadeřnice, kosmetičky, oroložky i psycholožky...tak se těšte! Dyť si musíme pomáhat, že jo?

Žádné komentáře :

Okomentovat

×