Šetřím, tedy jsem: Tipy na jupky za pár stovek!

Naše Marta mi na zájezdě s divadlem /tento týden v Jižních čechách/ oznámila, že: "Hele... víš, co by byla fakt pomsta v příštím životě? Kdybych byla těhotná a narodila ses mi právě ty!" ... Vrátila jsem se totiž zrovna z pošty a cestou koupila pár jupek. Celkem tedy 6! Ano, utrácím jako ženská, ale taky trochu jako chlap. Když už se mi něco líbí, tak ať toho mám dost a nemusím to řešit další rok. To říkaj, ne? Minimálně o ponožkách, ne?
Akce 2+1 zdarma, delší jupka za 799, kratší za 699 Kč a poslední zadara!
V Českých Budějovicích jsem šla na "Lanovku" - místní shoping Lannova třída původně do bankomatu pro nájem. To by ovšem naproti nesměl být KappAhl. Upřímně, nikdy by mě ani nenapadlo do toho obchodu vlézt, kdyby mi o něm nevyprávěla Lenka. A jejich kolekce NEWBIE, z toho se převrátíte!

Severská móda za dostupnou cenu, vopravdicky... Pokud máte rády vzdušné materiály, utíkejte, mají slevy a akci 2+1 zdarma! No, nechte to tam, co? To by udělal jen blázen!
Ve slevě: co kousek to 250 Kč!

Ano, jsem sice těhotná, ale cíleně ingoruji těhotenskou módu, protože, za ní nechci utrácet tisíce. Tu, co mají v běžných řetězcích ala HM a spol., to je katastrofa a je taky podle mě dost předražená. Cena neodpovídá kvalitě. A dokonce, když cenově porovnáte velrybí módu s normální, zjistíte, že jde doslova o diskriminaci.

Obyč kalhoty koupíte i za 400 stovky, ale ty s vakem na břicho za 800! Takže mám dvoje kalhoty a holt si kupuju větší jupky /rozuměj vršky/. A taky mi holky z divadla něco více jak deset let starýho z fundusu půjčily... A Mahu veze něco leteckým speciálem z Londýna.

Takže jsem na léto už ready a můžu si koupit tu kabelku od Michaela Korse, protože jsem ušetřila a nutně ji budu potřebovat ke kočáru. Ale ten začnu řešit až těsně před a když ne, tak Roman taky kdyžtak umí nakupovat. Ale mrkněte na dobrý kousky, co jsem ulovila za super cenu, hodit se budou i vám hubeným!

Když pořád prší a prší, holt jsem taky sáhla po gumovkách! Na ZOOTu je koupíte jen za 759 Kč. Ma-Cri je úspěšná italská značka plastové obuvi, která na trhu působí už od roku 1976. A fakt jsou pohodlný.
Až někdy půjdete okolo Reserved, zaskočte tam. Je to ráj svetrů za tři sta, vážně. Takže já jsem spokojená a do konce těhotenství vybavená. Už zbývá jen ta kabelka od Korse, možná nová "peženěnka"... No jasně, že ty slevy prolezu, to je jasný! Vždyť vás někdo musí informovat, kde co maj.

Vaše Mahulena Jánošíková

P.s. Doma se mi ptali, zda se chystám na hlavní roli do Radúz a Mahulena nebo do filmu o Jánošíkovi. No dobře, no... ale v těch bílých jupkách můžu i spát!

Žádné komentáře :

Okomentovat

×