Tip na výlet: Vesnický klub Václava Koubka v Chotěmicích

Sem tam je třeba zažít trochu kultury, nějaký ten výlet, dobře se osvěžit, skvěle se pobavit a nic neřešit. Pokud to máte tak jako já, zajeďte se podívat do Chotěmic! Vesnický klub Vaška Koubka je super místo na cokoliv! JJ, tam si můžete dělat, co chcete. No, vlastně jen byste neměli řvát pod okny Koubkovic ložnice, kde spí malá Emča!

Vašek je báječný hostitel a před xlety si pořídil statek v Jižních čechách, ze kterého postupem času předělal kulturní centrum s barem, hospodou a možností ubytování! Buď u něj v chalupě, nebo za chalupou ve svém stanu. A za stanem je i velký bazén. Ten jsem sice nikdy neviděla, protože tak daleko jsem nikdy nedošla.

Každý letní víkend se tu něco děje a loni jsme sem se Sklepem zavedli tradici divadelních představení. A je to super! Super jsou taky chleby se sádlem za 15 korun na baru nebo naopak maso na ohni za barem. Taky skvělá atmosféra, pohostinnost Vaška, jeho Sabiny a kouzelnost celého prostředí. Takových zákoutí a vychytávek, co tam mají! Včetně chalupy přes silnici, kde straší! Tam dělá Václav po půlnoci prohlídky! /tedy loni aspoň dělal!/

A co víc vám to budu psát. Stačí moje doporučení na vopičí pupíky, že to tam fakt stojí za to! Ať už na jeden večer s koncertem a přespáním ve stanu, či víkend... Jo a pozor, můžete se tu i vdávat nebo slavit s partou kamarádů! Ale i na otočku je to tam boží!

Ale to vám všechno poví Sabina a tady  máte program!
Dámská šatna divadélka Sklep. Pánská je hned vedle ve chlívku. I na vesnici je třeba vědět, kam patříme! Made by Fanoš!

2013
2012



Nějak víc fotek nemám a nějak jsem dneska líná víc psát...Je strašný vedro a jako tip by vám to mohlo stačit.

A tak na závěr aspoň jednu fotku s naším kapelníkem. Scénka Krutá příroda má myslím v mém případě nyní velmi výstižný název.

Z původního kostýmu se vejdu už jen do čepice a šály.

Foto: Já, Fáňa a http://www.vaclavkoubek.cz/
Tak moc jsme děkovali!
Tak moc bylo narváno! Z fotky to není vidět, ale diváci seděli i ze vrat venku na louce! 

Žádné komentáře :

Okomentovat

×