MUST HAVE - potřebujeme kabát, šaty a večírek!

Tak jsme se předevčírem viděly s Líbou v divadle. Semlely jsme pátý přes devátý a zjistily, že je to teď fakt děsně těžký, protože nemáme čas udělat pořádnej večírek a hlavně nemáme co na sebe. A s tím je potřeba ale  rychle něco udělat....


Když moje NEMÁM CO NA SEBE neumlčí tričko z Háemka, kalhoty z Manga, džíny z Levisu nebo nějaká hovadina ze Zary, kterou pak stějně nenosím, jdu do HARDDECORE pro něco od chi-chi, tedy Josefiny Bakošové, návrhářky a mojí kamarádky, kterou jsem objevila vlastně náhodou. Před pěti lety měla moje prostřední ségra před svatbou. Dozvěděla jsem se tu novinu jako první: "Fakt jo? No nedělej Zagorku! A co budeš mít na sobě? Nic neřikej! Já tě vidím v rudých korzetových šatech s růží ve vlasech. Co? Hele, neřeš, já to zařídím." Střídmou krémovou, kterou si původně Hanka vybrala, jsem označila za MEGANUDU a zavolala Pétě Nesvačilové, ať vyšpulí kontakt na tu svoji návrhářku. A bylo. Ségře rudá sekla a mně od tý doby sluší chi-chi... doufám.

Prodejní galerie Harddecore a její nový interiér
(Malá post-letní dumka: Tady dole názorně vidíte, že když dva... teda dvě dělají totéž, nějak to není totéž. A to jsme obě Báry, obě máme na sobě šaty od Josefiny... tak kde se stala na první fotce sakra jako chyba. Že by to bylo tím záchodovým prostředím v Thermálu ve Varech, absencí fotografa, světla, stylisty, vizážisty, kadeřníka, fotošopu... a 17 let navrch. Ups. Ale šaty oboje boží:) 


V rámci letošního Designbloku představí Josefina svou novou podzimní a zimní kolekci s názvem BLACK. Přestože černé není nikdy dost, objeví se v ní i detaily z látek s africkými potisky, trochu šedé, modré, stříbřité a bílé. Ale mně se to sem všechno nevejde, tak pár fotek toho, co bych si vybrala já a něco málo pro Líbu.




Začíná být kosa a já teda potřebuju kabát. Nad kolena, protože posedlosti úzkejma kalhotama narvanejma do jezdeckých kozaček se asi už nezbavim. Je to tak děsně pohodlný. A když mám pocit, že jsem to s těma tatrankama moc nepřeháněla, tak kabát směle vyměním za sáčko. Já rajťáckej styl miluju.


A taky miluju styl ČERNÁ NUDLE - je sexy a přitom super maskovací. A k tomu kabátek s úžasným pasem a páskem a výrazným límcem. Vidím tuhle zimu dost černě.... :)




Šedivá hebká pletená krása. K tomu tyhle nohy.... jen co je seženu, jdu do toho:)
A ten dlouhý svetr je prostě boží. Chtěla bych se do něj zamotat, někam se v něm elegantně nainstalovat a dívat se na padající listí. To bychom mohly podniknout vlastně s Líbou i s Vopicí... teda s Ellou. Měly bychom jí fakt už přestat říkat Vopice, nebo jí to zůstane.


Šaty pro Líbu. Protože jí dlouhé sluší, umí je nost a zdobit korálema a klidně může vyrazit bez podprdy (vidíš, jak se to šikne). Já v dlouhých vypadám jak useknutá nudle. Naposled jsem je měla na Tadeášově maturáku a stačilo. Synek tam zpíval Sinatrovu My way, já dojetím plakala, vypila (dojetím) moc šáňa  a když jsem pak musela jít tančit polku, přísahala jsem, že kombinace: Bára-podpatky-dlouhý šaty-o hlavu menší tanečník (táta) už NEVER.


A ještě pár image fotek. Na té první je kromě modelky i tvář Josefininých kolekcí, herečka Petra Nesvačilová. Schválně, poznáte, kdo je kdo?



















 A tady už to všechno visí. A mnohem víc. A co ještě nevisí, bude stopro připravené v týdnu od 7. října. Protože je DESIGNBLOK a v jeho rámci se Hardecore oficiálně otevře v novém designu a Josefína bude mít 10. 10. v galerii představení své aktuální BLACK kolekce. S přehlídkou a....  no hurá, konečně... večírkem. Decentním, samozřejmě... ne jako minule!


P.S. Interiér má na svědomí designér Petr Bakoš. Jeho návrhy svítidel a nábytku stojí za to.

4 komentáře :

  1. Třetí kabát ke kolenům....ufff, naprosto dokonalé!!!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasnej šlánek Báro! Všechny tvoje příspěvky jsou boží. Dokážeš zkombinovat zábavu a informace a dohramady je to BOMBA! :)
    Áda

    OdpovědětVymazat
  3. Díky, holky. A Ádo, někdy tě tam vemu, tam se ti bude líbit:)

    OdpovědětVymazat
  4. Černá nudle :). Tak jsem si takovou nudli pořídila a přítel z toho byl nadšený. Pro inspiraci sem dám nový úlovek: http://www.proidentity.cz/damsky-zimni-kabat-byoung/d-4044166/. Jak ten v tomhle počasí dovede zahřát :) Petra

    OdpovědětVymazat

×