Ne! Dokonalá síň slávy: Kadeřnictví Oskar i s jeho "Olinem"

S Bárou jsme si svatosvatě slíbily, že budem psát pravdu pravdoucí a všechno, co nás  baví, líbí se, i štve... A taky, že tu budem představovat všechny, které máme rády a kteří nám nějak zasahují do života, takže můžou třeba i vám. A protože jsem byla v pátek u kadeřníka, tak tady ho máte v plný parádě! Chodím k němu více než deset let a zažili jsme toho spolu opravdu více než dost. Dále budou následovat doktoři, maséři, právníci, vizážistky, účetní, chůvy, opraváři a všichni naši kamarádi ze všech večírků, na kterých jsme kdy byly, včetně těch na které se teprve chystáme.
Oskar Salon hair creation, Salvátorská 10, Praha 1.


Miluju vzpomínky na naše společný večírky. Třeba, když jsme se spolu v roce 2002 opili a on mi během toho vyšvihnul růžovýho kohouta s blond boky na hlavě. Já toho kohouta chtěla! Z toho se bohužel žádná fotka nedochovala, což mě pěkně štve. Protože to byl snad jediný účes, který jsem na hlavě neměla dlouho. Chodila jsem na DAMU a myslím, že i tam to bylo hodně. A ten taxikář, co mě tenkrát po mejdanu vez domů, na moji otázku: "Jak se Vám líbím?", bez servítek odvětil, že Vás bych teda doma mít nechtěl.

Oldřich Dobrý, seznamte se.  Já mu tedy neřeknu jinak, než Olin a taky miluju, když mi říká: "Kámo!"
Proč je Olda Dobrý dobrej? Proto, že:
  • je to kadeřník, co má rád holky a navíc je dost pěkněj
  • můžu se s ním bavit o čemkoliv /Marta se s Oldou baví třeba o fotbale/
  • má taky dítě jako já 
  • na nic si nehraje a dokáže říct, že někdy je ten život pěkně na hovno
  • až na vejšce se rozhodl stát kadeřníkem a tak si vlastně splnil sen včetně toho, že si s Oskarem otevřeli Oskar salon hair creation
  • nechá se se ode mě "buzerovat", co se týče vlasů, ikdyž ví, že má vždycky pravdu a vím to i já! viz. foto níže

Hot news. Chtěla jsem to zkrátit. Mermomocí jsem chtěla patku a nenechala si vymluvit, že mi to bude štvát a budu to pořád spínat, jakmile se nakloním nad Vopici. Samozřejmě, že mě to štve a samozřejmě, že to spínám. A taky jsem si k tomu namalovala hubu na rudo, jako že aby bylo vidět, že o sebe matka dbá. Nedovedete si představit ten úlek a stres, než jsem pochopila, že Vopice nemá podlitiny, ale že jsou to šmouhy z toho, jak ji pořád muchlám!
Pro ty z vás, které si ho chtěji očíhnout naživo a třeba se stydí zaskočit do salónu, zaskočte v sobotu na Kulaťák.  A zcela legálně si s sebou můžete vzít svého chlapa, bude se hodit! A co si budem povídat, někdy se nehodí taky vůbec.
A níže se můžete podívat, jak šel čas s Oldou, kromě jedné vsuvky s Michalem, kdy jsem se nechala zlákat na jednu akci na zrz. A o Michalovi Zapomělovi vám taky někdy napíšeme, s ním jsme totiž dělali ze všech žen světa modelky.
Úplně bílá barva. Olin to ještě neví, ale budu ji chtít zpět.
Ofinu jsem dlouho neměla, protože si mě z nepochopitelných důvodů pletli s Bárou Nesvadbovou. Nic proti Báře samozřejmě nemám, jen jsem nechtěla být kopie.

2008 - Posedlá loknama, někdy musel natáčet i několikrát týdně. 

Melírovací období - rok 2007
 A mezitím bylo odbobí krátkých vlasů, někdy tmavých a od roku 2005 melíry... bože, to bylo něco...
Rok 2003 a zbytek kohouta, kterýho jsme přebarvili na červeno. Tohle je jediná fotka, co jsem našla. Je z píseckého plesu, kam jsem šla s Blankou a než jsem se se všema pozdravila, tak se mi tam chudák opila. A udělala u místní honotace ostudu, páč nechtěla odejít a za mohutného škytání a mého naléhání před celým obecenstvem ze sebe akorát vydala jednu jedinou větu: "Sežereme a pudeme." Nepokrytě tam totiž vyluxovala stůl s chlebíčkama a já nevím už čím, co si místní dámičky s sebou přinesly.
A nebojte, nemusíte si nechat dělat kohouty na hlavě. Teď se nosí přirozenost. Hlavně medové barvy, blondýny nevyjdou z kurzu nikdy a pokud jste opravdu černočerná hlava, zjemněte se, radí Olda. A pozor, už neletí šampóni, ani metrosexuálové, teď se jede na přírodu, bio a eko, nejen v hlavě! Jo a jak říká syn Romana, laik potěší, ciao! :)

P.s. Úplně bych zapomněla říct, co je na salónu nejlepší. Máte tam soukromí, protože je dostatečně velký. A máte tam zahrádku ve vnitrobloku, která je od jara do zimy naprosto nádhernáááááá! Nejen pro kuřáky. Ale, to si všechno můžete prostudovat na jejich webu. Mimochodem jsou tam i super rady na vlasy a poradna. A zjistíte, že to není jen o vlasech, ale i o nehtech, kosmetice a tak.

9 komentářů :

  1. Líbo, ty seš tak pěkná baba, na každý fotce Ti to vážně sekne! A ty nový vlasy jsou super!

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju! Ty jsi pěkná baba! A navíc máš děti dvě a o 20 kilo míň - nejmíň! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Libuško, krása! Moc ti to sluší :-) paaa

    OdpovědětVymazat
  4. No je pravda, ze kdyz jsem jednou v Oskarovi byla, tak jsem odchazela spokojena, strihal me teda nekdo jinej ale taky dobrej!

    OdpovědětVymazat
  5. já chodila k Olinovi, byla jsem i u Karlose a teď už pár let k Míše. Nejlepší kadeřnictví.. a v lednici maj šampíčka:)

    OdpovědětVymazat
  6. ze mě udělali v šedesáti padesátku, bylo to fajn ahoj mamka

    OdpovědětVymazat

×