Předvánoční BACHA - nekupujte nekvalitní šmejdy!

Chtěla jsem se jít včera podívat do H&M na novou kolekci Isabel Marant. Černobílý melír mi sice nesluší, ale zvědavá jsem byla. Protože to mám do centra kus cesty a byla kosa, rozhodla jsem se vytáhnout novou mikinu. Taky z H&M. Válela se ve skříni čtnáct dní a čeka, až se ochladí. Upicla jsem jí šňůrky a cedulku, oblíkla, zálibně se otočila před zrcadlem a ...vytuhla. Ze zadu jsem vypadala jak zpěvačka country. Samá třáseň. WTF!

I ten mobil ten děs odmítl vyfotit líp. A mně se vzteky třásla ruka

Já vim, že všechny český blogerky oblečení z háemka milujou. Taky jsem to tak měla. Ale v temných devadesátých. Hráli v něm  herci německých zakázek, které se točily na Barrandově a já na nich tlumočila. Bylo  levné, kopírovalo poslední trendy a na kameru vypadalo dobře. A taky po stránce materiálů a zpracování to bylo  nesrovnatelné s tím, co H&M nabízí dneska. A my jsem si všechno po natáčení mohli odkoupit za nula prd. Ty dnešní modely se zmauchlaj, jen se na ně člověk podívá. To by se chudák holky kostymérky užehlily k smrti. A přitom svetřík z H&M a baloňák ze Zary, koupené v roce ´98 v Norimberku, mám ve skříni dodnes. A přísahám, nosim.


No nic. Tak jsem jen chtěla varovat, až půjdete lovit hystericky na poslední chvíli "měkký" vánoční dárky, otočte ty hadry, prohlídněte si švy a určitě po nich přejeďte  prstem - tenhle neuváženej pohyb mi vyrobil ty sexy country třásně na spodním lemu mikinky. A zkazil odpoledne. Žádná nová kolekce v centru. Naprdnutě jsem to švihla do Arkád a s díky odmítla peníze přijmout ve formě šeku. Těch osum stovek radši prožeru.

P.s. No, teda nakonec jsem je nechala za zlevněný svetřík v Mangu. Venku je už opravdu chladno:)

4 komentáře :

  1. Nejlepší kousky z H&M mám ze sekáče. Nekecám. Kašmír, hedvábí, kvalitní zpracování... Teď už tam nelezu, ať se tim blogerky třeba zadusí, pro mě je to šmejd šmejdovatej. Jinak jedu v Jacpotu. Ten se zatím docela drží, i když ne uplně vždycky.

    OdpovědětVymazat
  2. je to asi kus od kusu, ale už mám vytaženej šicí stroj a pletací jehlice.... uvidíme, kdo z koho:)

    OdpovědětVymazat
  3. Konečně se to někdo odvážil říct veřejně. Nejsem si jistá, jestli všechny ty super cool modelky, herečky a blogerky choděj do toho samýho H&M jako já. Já už si tam nic nevybrala, ani nepamatuju...

    OdpovědětVymazat

×