Líbí se mi celá, ale já se asi nebudu líbit jí!

Už přemýšlíte, co si koupíte novýho na jaro? Nebo, co nutně potřebujete na léto? Já třeba z týhle kolekce Jaro/léto 2014 potřebuju nutně všechno. Objevila jsem na FCB u Ivanky, která kampaň líčila. No jasně, že na FCB šmíruju, co je nového. No jasně, že se do Pietro Filipi půjdu na kolekci podívat. No jasně, že mi z toho nebude nic pasovat. No jasně, že je to všechno na Baruní postavy! Libuní jsou tam jen dopňky. Ach bože, asi se převrátím!
Tak je to vždycky, vyrazím s Bárou na nákupy, ona lapí šaty nebo tak něco, co já nutně potřebuju a já si domu přitáhnu asi stopadesátá korále nebo tak něco.








Jinak od PF mám pár kousků a fakt je nosím! Třeba jeden kabát, který navrhovala Aňa a Roman ho nesnáší. Tak ten nosím potají, páč je pravda, že ten sluší víc Anče. Taky jsem ho na ní viděla a hned ho letěla koupit. Jo a PF má skvělý outlet ve Štěrboholích. Vlastně u nich nakupuje převážně tam. Tam už ta cena rozumná je!




Photographer: Matus Toth Hair
Makeup: Ivana Tokarska
Styling: Tereza Kytkova
Production: Cash Only
Zdroj: Pietro Filipi

4 komentáře :

  1. Sem slyšela, že ten outlet bude končit, ale nevim, jestli to zase neni "jedna pani povídala". Aňa udělala PF skvělou reklamu a v podstatě až od tý doby, co jim navrhla pár kolekcí, tuhle značku sleduju. Do tý doby to byla zoufalá nuda.

    OdpovědětVymazat
  2. no tak to abychom tam o vikendu jeli! pro jistotu :))))

    OdpovědětVymazat
  3. to je božíííí... a stopro nejvíc zásluhou toho tria Toth, Tokárská, Kytková... ti jsou nej:)

    OdpovědětVymazat
  4. Jeste je jeden factory kramek na maninach,tam jsou ty ceny nejnizsi,ale clovek musi mit stesti na nabidku... ;-)

    OdpovědětVymazat

×