Dovolená je prostě fičák!

Čau Báro, dovolená je prostě fičák! Nic nestíháme. Snídaně, moře, svačina, spím, moře, oběd, siesta, moře a bazén, vana, večeře, uspat mě v kočáru, nějakej ten mejdan a pořád dokola. Do toho mě máma furt maže krémama, nedovolí mi jíst kameny, ale mně se to občas stejně podaří a tajně si do pusy něco narvu! Včera to byla stará houska, asi po nějakým prasákovi rusákovi. To teda řvala máma, když mi jí rvala z pusy.

A taky už mě dvakrát nedala pyžamo a spala jsem na prasáka. Prej mě nechtěla budit, když jsem tak pěkně usla v kočárku... chacháááá... A taky ti ukážu, proč táta platil tři litry za nadváhu... To je taky pěkná blbost, mít jen 2 kufry po patnácti kilo pro 3 lidi!!!
Po neděli si přečtěte dramatický přílet... Tomu nebudete věřit, co všechno se nám stalo...

Máma má ještě jednu, já teda taky... Narozdíl od ní  - já ty svoje už mám přečtený několikrát! Jí jsem s knížkou v ruce ještě neviděla.

Zlatá teď přeci frčí, ne?

Nesnáším klobouky a mám tu hned 4! Máma je má ráda a vzala si jen jeden... Nespravedlnost!!!

Máma chtěla být zodpovědná a vzala každýmu svůj krém. Táta má jen faktor šestku, ale je to stejně jedno. Protože když už mě chytí, napatlá na mě to, co je po ruce.

Jojo to je můj krém...

Musím je pěkně vyválet po stolku. Sušenky už jsem do toho vysokýho koberce našlapala. Takže se vrhnu  poklidit terasu...

Mám s sebou víc šatů než máma, heč! Jo a táta se mámě směje, že v těhle vypadá jak Ruska. Takže s ním včera trochu nemluvila, ale jen do tý doby, než jí objednal třetí OUZO.

Taky nemůžeš najít brejle, když je zrovna nejvíc potřebuješ?
Dost často visím na zábradlí terasy a sleduju, co se děje. Táta mi asi zrovna domlouvá, že je pěkná blbost házet ty věci dolů.

Todle fotila máma dneska asi v pět ráno? Nemohla spát, prý vedrem, já si teda myslím, že to bylo tím, že včera večer vypila moc toho Ouza...

Tak čau, musím zas na tu pláž... než bude poledne a máma mě zas zavře na pokoji!

2 komentáře :

  1. Perfektné! Ako vždy milá Líbo! užívajte si to, hlavne Ella :D Som zvedavá ako to bude na tej našej dovolenke...
    PS: zlatá je fakt skvelá!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní zážitky, Ello :)
    Kat....

    OdpovědětVymazat

×