Sex ve městě - všechno nej, Carrie!

Ať si kdo chce co chce říká, holky ze Sexu ve městě jsou naše ikony. Sarah Jessica Parker oslavila ve středu 50, což nám navíc dává naději, že to ještě chvíli půjde:) Tak milá Carrie, k narozkám jedna vzpomínka. Jak jsme vyrazily na váš první film -  ten lepší.

Twitter S.J.P., březen 2015



Ta vzpomínka je ze "seriálu" Deník rostoucího bříška - tedy těhotenského deníku, který jsem podle vyprávění své nejmladší ségry psala před sedmi lety pro jeden ženský magazín. Takže měla celé těhotenství i porod v podstatě on-line:)





Díl 23. - 34 týdnů a 5 dní
Ségra Bára mě vytáhla do kina na Sex ve městě. Šlo nás šest. Vysoké podpatky odpustily jen mně, protože mám „papír na nohy“. Oteklý.  Druhá těhule přiklapala na rudých jehlách s mašlí pod pupkem, ségře u topu chyběla záda a její náramek měl velikost gumy od traktoru, blondýna v newyorském modelu přinesla prosecco, kalíšky a lesklé konfety a druhá bloncka měla na hlavě klobouček, pro který by jí Carrie urvala ruce. 

Bublinky jsme vypily stylově na nádvoří před kinem (my pupkáči symbolicky). Nebyly jsme v tom ovšem samy. Kolem nás pochlastávaly další dvě partičky. Bezdomovců. Klobouček se zeptala znuděného uvaděče, jestlipak ví, hihihi,  na co asi tak jdeme. "Ježišmarjaa, takhle sem choděj všechny", zpražil nás klouček. Očividně si myslel něco o kosočtvercích. Film je děsně holčičí, ale kdo nepase po ději, tak se pobaví. V půlce zavelela Klobouček: svačina! a ze stylové nákupní tašky vytáhla šest malých leteckých šampíček. Holky rychle posvačily a moc se u filmu pobavily. Pak jsme se narvaly sushi, naskákaly do taxíků a hezký večer na Manhattanu byl za námi.

















P.S. Líba tam s námi tenkrát nebyla. S tou jsme si pak daly SATC 2. A to už nebylo nějak ono. Ten film. Tak uvidíme, jestli se  holky pustí ještě do třetího dílu. My bychom šly stopro. Je to tradice!

2 komentáře :

  1. Tak to jsou moc vtipné vzpomínky :)
    Guma od traktoru :))), Tobě chyběly záda...., prostě byla jsem tam s vámi.....
    Parádní víkend... Kat....

    OdpovědětVymazat

×