Mohlo by vás zajímat... Co je nového?

Kromě toho, že jsme s Bárou totálně ve smyku, což asi víte, protože nic novýho nevíte. Samozřejmě - od nás nic novýho nevíte, jinak toho víte dost. Tu je tedy post o novinkách posledních dnů. Jsou to tipy na všechno možný... koláč, panenku, kufr, výlet, mazání..
Mám nový brejle. Původně jsem si šla zařídit dioptrický, blbě vidim na dálku. Na blízko vidim dobře, takže jsem automaticky šáhla po slunečních. A víte proč? Protože měly postupně zatmavený skla. To je super věc. Horní okraj je tmavý a postupně odstín slábne.
Dají se nosit za každého počasí a hlavně, hlavně vypadaj strašně sexy. Nekecám! Až si půjdete koupit nový sluňáky, zaměřte se na tyhle skla. Blbý je, že je maj jen občas a tyhle jsou Gucci. Mňau!


Upekla jsem svůj první quiche. Fakt dost dobrej! Ověřený recept od Mahu zde. A můžete si do něj dát - co lednice dá.
Koupila jsem si panenku, po který jsem toužila. Vlastně je to andílek, protože má křídla. Velký je 7,5 centimetrů, takže ho můžu nosit i v kabelce. Koupila jsem ho vpokojicku.cz. Schválně se tam podívejte, jsou to celé sběratelské kolekce. Bohužel už mu Ella urvala hlavu a nemůžem jí najít. Tak snad ji nesežrala.
S divadlem jsme byli na zájezdě. Severní Čechy - kousek od Varnsdorfu je super hospoda a penzion v jednom. Božsky tam vaří a obsluha vám snese modrý z nebe. Stavujeme se tam každý rok a pořád je to skvělý! Nastodolci.cz.
Nová kolekce Le Petit Délice. Mám na obou rukách, na krku... Jen kdybych vám to všechno uměla vyfotit najednou. Více na FCB.
Kousek od Chřibský, kde je ten super penzión s restaurací, je mýdlárna Rubens. Paní majitelka je úžasná, udělá vám přednášku, na co jaká bylina je. Takže si budete chtít koupit všechno. Mají i eshop, stoletou tradici a navíc sídlí v obci Růžová. Tzn.  - to chceš!
Během několika let jsem zničila Romanovi dva kufry. Oba byly prověřený značky. Obě se kasaly doživotní zárukou. U obou to byl opruz s opravou. Takže máme nový kukr. RIMOWA. Hliníkovej a navíc prý u něj platí: čím víc obouchanej - tím víc sexy. V mém případě bude sexy do roka. Chtěla jsem ho koupit na netu. Roman ho koupil v Pařížský. Pokud po něm také toužíte, jděte tam. Pán, co je prodává, je moc milý a hlavně vám vysvětlí, proč ty kufry jsou tak skvělý. A že je rozdíl mezi pánským a dámským! To mě ani nenapadlo.
Příště vám asi napíšu o tom, co mě štve! Momentálně bezohlední řidiči, ti co parkujou na parkovištích pro děti a nemaj děti a všechny charity, co mi pořád posílaj dopisy, ať jim něco pošlu.

P.s. Víte, že jsme si založily s Bárou Instagram

1 komentář :

  1. Rimowa se vyrábí taky v České republice, což je na těch kufrech sympatický...z Pelhřimova do Pařížský...:)

    OdpovědětVymazat

×