Nechcete jít se mnou do pokojíčku? :)

Od zítra do neděle. Já se tam otočím, bo nutně potřebuju něco na krk a něco na ruku. Od Lenky mám náramky již několik sezón. Dokonce jsem si její slavný řetízek "MOM" nechala pozlatit - tak moc ho miluju! A vidíte tu ušatou panenku? Tu zas nutně potřebuje Vopice. Jo a včera jsem byla na diskotéce! Heč! Do půl třetí do rána! A víte proč?


Protože byla přímo v hotelu, kde jsme bydleli. A dokonce měla otevřeno až do pěti!!! Takže to by jenom blázen chtěl spát, když stejně nešlo spát!

Tomu se říká zákon schválnosti. Jedu s divadlem přes noc, raduju se, protože se konečně vyspím a co čert nechtěl, mám diskotéku přímo za dveřma.




P.s. Výhodu to ovšem mělo, nemusela jsem se starat o kabelku a na záchod jsem chodila do "vlastního". 

P.p.s. Ten dýdžej byl nějakej divnej. Od půl jedenáctý jsem mu až do dvou do rána říkala, ať zahraje Madonnu. I Marta mu to říkala. My holky od divadla byly jediný pořádný tanečnice, co se dokázaly opravdu uvolnit.

Místní kikiny totiž nosí příšerně vysoký podpatky /opravdu jenom nosí, chodit v nich neumí, natož pařit/, všechny maj blonďatou vyžehlenou hlavu, kruhy v uších a v rukou docela velký lesklý kabelky. No na deset metrů vypadaly všechny jak Donatelly od Versáčů.

Ok, ať nejsem hnusná. Byly mladý a určitě je nebolí dneska tak hlava.

Jo a to město se jmenuje Znojmo a strašně jim tu smrdí kanalizace. I v divadle. Takže než jsme na to přišli, pozuráželi jsme se navzájem, jaký prase vyšláplo to hovno!

Konec hlášení, jedu do Třebíča. FIK!

Žádné komentáře :

Okomentovat

×