Cviky na krásné ruce - protože ty v šatech neschováš!

Tyhle cviky mě baví. Ne, vím, že po nich fakt nebudu mít paže jako Karlie Kloss. Ale protože ruce jsou - na rozdíl od zadku, břicha a stehen - stoprocentně jediný partie, který v létě neschováš, pokud nechceš padnout vedrem - rozhodla jsem se jim trochu pověnovat. A na ten zbytek  už ale peču... To se všechno nedáááá:)



Cvičení jsem objevila v PEOPLE magazínu a je fakt jednoduchý, zábavný a rychlý a kromě dlouhých štíhlých svalů na pažích  slibuje procvičit celou horní půlku těla a zlepšit rovnováhu. Jeho autorem je trenér hvězd -  jinými  trenéry v "Píplu" samozřejmě své čtenáře neobtěžují, to dá rozum - Justin Gelband.
Já ho cvičím v ložnici před zrcadlem. Na okno si dám noťas a jedním okem  sleduju Karlie na fotkách a druhým kontroluju svoje pohyby v zrcadle. Hele, nebudu lhát... nevypadá to úplně stejně, nemám u toho místo trika podprdu, protože ke cvikům na břicho jsem se zatím nedokopala... ale snažim se. Na konec postu vám dám odkaz na původní článek a v něm najdete podobné cvičení i na další partie..... kdyby se někomu chtělo vypadat dobře nejen v šatech, ale třeba i bez nich. Hups:)

A teď si vezmeme 2 lahve s vodou  a jdeme na to:

Tenhle cvik cvičíme na každou stranu 20x (můžeme začít  na 10 opakováních a zvyšovat  na 20. Já, na rozdíl od hvězdného trenéra, předpokládám, že tohle nečtou zádný rozvařený stopadesátikilový Američanky, takže vy začněte pěkně rovnou na dvaceti:)
www.people.com
Cvičíme na každou stranu 12x
www.people.com

Cvičíme na každou stranu 12x
www.people.com

Cvičíme na každou stranu 20x (můžeme začít  na 10 opakováních a zvyšovat  na 20)
www.people.com

A tady najdete celý článek i s odkazy na další cvičení: http://www.vogue.com/7747841/karlie-kloss-workout-better-arms-modelfit-justin-gelband/


2 komentáře :

  1. Teda, tak ty cviky vypadají dobře!!! Až vyprdnu potomka, budu je potřebovat...., bo takový pytle, co jsem si na rukou "vyžrala", pojmou bačkory i s jarmilama dohromady :)
    Parádni den...K.

    OdpovědětVymazat
  2. Neboj, to shodíš posilováním s miminkem:)

    OdpovědětVymazat

×