Vyzkoušeli jsme za vás: Domácí bělení zubů

Taky toužíte po hollywoodském úsměvu? Já pořád! A tak jsem s chutí vyzkoušela Teeth whitening Start kit. Bělení bez použití peroxidu pro domácí užití. Dost dobrý, koukněte!
NE!dokonalá fotka - po bělení. Protože se mi na nohy dokonale věší Vopice. Furt!

Ve svém okolí mám minimálně tři kamarádky s total bílým chrupem, který jim tedy fakt dost závidím.

Já ten svůj tedy bílý rozhodně nemám. Tedy neměla. Po vyzkoušení jsem ale odstín stáhla o dva stupně. Což je vzhledem k tomu, že jsem tomu opravdu moc nedala - úspěch.

Protože všechno chce pravidelnost. A tu já se svojí povahou, dítětem v zádech, prací kolem sebe a divadlem po večerech opravdu nemám.
Do toho jsem chytla šílenou alergii, pak virózu včetně té střevní a tak se z deseti dnů s přestávkami stalo dvacet. Nicméně, proč stojí za to Teeth whitening vyzkoušet?
  • za prvé je to cena - 999 Kč
  • neobsahuje škodlivý peroxid, tzn zuby vůbec netrnou, nebolí
  • jenom 15 minut denně!
  • aplikace je snadná a mě se osvědčilo si zuby bělit večer. Navíc už jsem pak něchtěla nic jíst, takže žádné nájezdy na ledničku se nekonaly.
  • gel nesmrdí a není nepříjemný. Výrobce sice slibuje mátovou chuť, ale já ji ani moc nevnímala. 
  • tuba je na více než jen 10 použití
  • gel se mi lépe aplikoval prsty přímo na zuby. Druhá varianta je, vstříknout ho na nosiče
Upřímně, nečtu moc návody. V tomto případě jsem si ho přečetla ovšem několikrát.

Protože návod na použití bělení zubů je opravdu velmi srozumitelně napsán a taky není dlouhý.

Jen jsem se mordovala s vytvarováním aplikátorů. Něco na moje nervy. Výrobce doporučuje ponořit do vody 80 stupňů horké a nechat cca. 3 sekundy, dokud se nezačne zmenšovat.

Tak to se v mém případě fakt nepodařilo. U varné konvice jsem strávila asi 10 minut, než jsem se prostě naštvala a strčila ty aplikátory přímo do vroucí vody a pak rovnou do pusy. Takže konečně došlo ke smrštění. Nebojte, nepálí.

Taky se mi osvědčilo si ty zuby rovnou pomazat a nedávat gel na nosiče, protože i tak mi neseděly stoprocentně a měla jsem strach, že bělení zubů nebude dostatečné.
Jinak, jak vím od svého zubaře: zuby se obecně bělí jen po pětky, protože ty ostatní stejně nejsou pořádně vidět. To v návodu napsáno není.

A já jsem si bez problémů bělila obě patra najednou. Bo jak jistě víte: Není čas - ztrácet čas.

Strašná fotka, ale slíbila jsem ji. Nenamalovaná se zubama před... dokonce jsem měla podle stupnice odstín 6! Strašný!

Na tý druhý jsem si aspoň pusu obtáhla, takže to dokonalý trochu je. Tedy to domácí bělení rozhodně!

A pozor! Nyní máte šanci vyzkoušet s 50 procentní slevou!!!! Více zde!

1 komentář :

  1. Café Casino builds belief and confidence 코인카지노 by subjecting itself to common audits and evaluations by iTechlabs. These common checks positive the} platform uses fair randomly generated numbers and validates payouts offered. Bovada doesn’t cost you any withdrawal charges no matter player earnings. You can receive payouts by way of bitcoin transfers, a courier examine, or bank transfers.

    OdpovědětVymazat

×