Proč jsem vlezla do BULVÁRU

Já tam nelezla, fakt. Ale když už zavolali... Stejně je dneska bulvár skoro všechno. Kromě Respektu. A tam už jsem vlezla taky. Když kvůli  SLAVONICE FESTu pózovala i plachá neurotická Bublina, tak přece nebudu dělat ofuky já, od dětství přidrzlý spratek:)


Nějak se to celé spustilo 5. března. Měli jsme 27. výročí svatby a já na Facebook šoupla svatební fotku a nevšimla si, že je u ní zeměkulička - tedy že je veřejná. A prd. V nějakém plátku hned tu fotku použili a vypotili k ní sice "hodný", ale zoufale nudně  napsaný pidičláneček o našem happy manželství. A tenhle novinářský skvost nějak doputoval do TV Prima. A ti nelenili a zavolali manželovi. Že o tom našem "neuvěřitelně dlouhém" manželství bez mráčku natočej repku do svého Top Star magazínu.

<a href="http://play.iprima.cz/top-star-ondrej-trojan-s-manzelkou">TOP STAR -  Ondřej Trojan s manželkou</a>

Takže doma to po telefonátu vypadalo pak takhle: 
O: Co je to Top Star?               B: Noo, to je takovej jakoby eee... společenskej magazín.
O: Neni to náhodou bulvár?     B: No, ee, trochu jako jó.
O: Tak tam nejdu!                     B: Tak tam teda jdeš!
O: Slavonice Fest?                    B: Přesně!
O: Ach jo, tak jo.                       B: Good boy!

Domluveno. Nějak se to PR dělat musí. Jeden den jdeš domlouvat mediální spolupráci do Respektu, protože o ně a jejich čtenáře na festivalu fakt moc stojíš, druhý den vlezeš do bulváru, protože.... třeba proto, že  milé Ministerstvo kultury nedalo na festival ani korunu dotaci. Takže každá reklama  je dobrá reklama. Hlavně ta zadarmo.

Ale protože my věříme, že dělat takové věci, jako je právě  letní filmový a hudební festival SLAVONICE FEST, má cenu, tak jsem si vyprala bílou jupku, Ondrovi festivalové tričko a Bublinu vymáchala rovnou celou a šli jsme do toho. A nakonec mě docela mile překvapilo, kolik v tom příspěvku, který měl být vlastně jen o našem dlooouhém manželství, bylo o festivalu, a že vynechali věci, který jsme nějak omylem řekli, ale fakt  bychom je byli radši totálně zatloukli. Uf:)

Tahle svatební fotka za to může. A popisek: dneska, ale před hodně lety. 5.3.1988

P.s. Ráno po odvysílání volal pán, že to viděl a že by chtěl festival podpořit.... A minulý týden jsem šla dělat rozhovor s naším tátou do nějakého týdeníku Rodina. Pani redaktorka se toho ode mě dozvěděla fakt hodně. O SLAVONICE FESTu:)

8 komentářů :

  1. "...vyprala jsem si bílou jupku..." :D Jste tam velcí sympaťáci a moc ti to sluší ;).

    OdpovědětVymazat
  2. děkujeme :) dkujeme:) to víš, opláchli jsme se a ostřihali si nehty...:)

    OdpovědětVymazat
  3. No paráda!!! :) Opláchnutí....a krásní :) !! Pohodoví a vtipní....!! Moc milé pokoukáníčko!!! Já taky mívám manželskou krizi, když se mnou jde chlap nakupovat :D ....
    Vidíš, ani jsem nevěděla, že .... eee ....ten společenskej magazín ještě existuje.
    A co se Slavonic týče, gratuluju k reklamě a jak už jsem psala, držím palce, ať je to NAD OČEKÁVÁNÍ skvělý ročník :) Onehdá se mi o něm zdálo, tak jsem týž něco napsala...
    http://salek-snu.blogspot.cz/2015/04/pavouk-slavonice.html
    .....a ještě napíšu!!!
    MOC vám to sluší!!! Pa...

    OdpovědětVymazat
  4. Kat, díky za reklamu u tebe na bloguuu:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu není za co děkovat :). Mých 6 milionů čtenářů vás nevytrhne :D. A o fajn věcech se píše samo.
      (pár lidí se mě ptalo, co je ten Fest zač.... Tak chválím a příští rok jeduuuuuu).

      Vymazat
  5. Báro, kvůli tomu potlučenému a zapomenutému koutu klidně i do bulváru! Slavonice takové akce potřebují, místní by vás měli zulíbat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme. Náhodou... viděl to náš slavonický pan truhlář, přišel, že odkládá jinou práci a vrhá se na naše dveře, když o těch Slavonicích tak pěkně mluvíme. :)))

      Vymazat

×