10 tipů na letní zboží, které nutně potřebujete

Před každou sezónou brouzdám po netu a lovím, kde bych co ulovila. Letos se mi líbí tohle, jen nevím, kam to všechno dát! Ale u vás by se jistě nějaké místo našlo. Co říkáte?
Bonami.cz - skládací křesílko za 1599 Kč. Škoda, že nemám ani zahradu, ani balkón a ani metr čtvereční v bytě volný.
Lehátko - 1799 Kč. To chceš!

V Marks & Spencer mají limitovanou letní kolekci delikates. Okurkovo - mátová marináda. 109,90 korun, MUST HAVE!

F&F osušky na pláž. 439 za jednu. Chtěla bych všechny. Teď hned!

Taky tenhle polštář. Vydržel by u nás asi tak 3 vteřiny. Tolik trvá otevřít okno a vyhodit ho na silnici. To by totiž udělal Roman. Okamžitě, jak by ho spatřil! Tolik krásy za necelý dvě stovky. F&F


Mořský spray už je dneska povinnou výbavou každé koupelny. Už jste vyzkoušeli ten od label.m? Prodává za 435 Toni & Guy.
Strašně nutně potřebuju skládačku. Už několik let. Sice pořád ještě nevím, kam a kdy bych na ní jezdila. Ale úplně si představuju, jak jí mám. Tahle je fakt boží! 9 990 na azub.cz

Vysoký spoďáry na moje břicho. Navíc retro a bílo modrý. Marks & Spencer je BůH!
La femme MiMi je krásná exotická návrhářka, působící v Čechách a brzy se o ní u nás dozvíte víc. Její nová kolekce je fakt boží!
Čím delší a volnější - tím lepší. Takových šatů mám tuny a Roman je nesnáší a já je nechci vyhodit. Tyhle jsou jen za 699 v F&F. Super cena, ne?
Úplná novinka na trhu. Boty Paez. Pohodlné, trendy, stylové. Stejný typ jako Toms, ale levnější! Jen za 1 000 Kč.V Praze k dostání v Czech Labels and Friends, Unikát a Ikonik v Havlíčkově Brodě.


2 komentáře :

  1. Já potřebuju letní postavu, do plavek, mám spíš zimní, pod dlouhý svetr...:(

    OdpovědětVymazat

×