Aby nám voněli - soutěžíme o pánské sprchové gely Dove:)

Ne, tuhle soutěž jsme nemohly odmítnout. Správně se měla jmenovat I muži potřebují dokonalou péči. Jenže já jsem vezla o víkendu v autě pána, který potřeboval jakoukoli péči. Tedy především sprchu. A to podle mého nosu už dost dlouho. Kdybych měla v té době v ruce výhry od Dove, tak tahle soutěž vůbec nevznikne. Všechny bych mu beze slov věnovala. Takhle jsem jela půl hodiny v ranním mrholení s otevřeným oknem....





Včera večer mi skypuje Líba, že bychom mohly udělat na blogu soutěž. Ale o pánskou kosmetiku. Nic pro nás holky. Tedy pro vás. Já si naopak myslím, že kolikrát je voňavý chlap větší dárek než třeba nový lak na nehty. Aspoň po mém sobotním zážitku. Tak nás napadlo, určitě máte ve svém okolí taky někoho, komu byste rádi sprchový gel Dove darovaly/i... třeba i proto, aby ho trklo. Nebo z lásky, to je fuk. V balíčku pošleme 3 vítězkám nebo vítězům gely hned dva, jeden hydratační proti rozpraskané pokožce a druhý hypoalergenní pro citlivky:)

 

A jak se do soutěže zapojíte? 


Jednoduše. Napíšete nám na adresu nedokonale@gmail.com odpověď na otázku: Komu bych darovala pánské sprchové gely Dove a PROČ? Stačí jedna dvě věty, ale můžete se klidně rozepsat. Rádi vaše odpovědi zveřejníme a ty nejlepší tři odměníme. Pište nám do 5. června.  A tady jsou výhry a informace, co všechno umí:

Čistota, vůně a péče v jednom
Nadměrné vysušování, nepříjemné pnutí nebo dokonce popraskání pokožky, to jsou problémy, které trápí řadu mužů. Aby jim zajistila pohodlí, přináší značka Dove Men+Care mužům dvě novinky pro správnou hydrataci pokožky: sprchové gely Dove Men+Care Hydration Balance a Dove Men+Care Sensitive Shield. Oba sprchové gely obsahují jedinečnou technologii Micromoisture, která pomáhá uzamykat vláhu v pokožce a brání vysušování. Varianta Sensitive Shield je navíc hypoalergenní a vhodná i pro velmi citlivou pokožku. Svěží a příjemná vůně je samozřejmostí.
Nyní máte skvělou šanci vyzkoušet přípravky na vlastní kůži – stačí se jen zapojit do soutěže a odpovědět na jednoduchou otázku.
               

Žádné komentáře :

Okomentovat

×