Jak si blondýna barví klíče načerveno...

Teď je strášně moderní tzv. DIY - do it yourself (mami, schválně, co to znamená?). Tak jsem zvědavá, zda i nás s Bárou to postihne a začnem z pytlíků od mlíka plíst fusekle...
Ale je pravda, že poslední dobou mám velmi často momenty,  kdy i já musím iprovizovat. Momentálně mě k tomu dohnala těhotenská zapomnětlivost, páč mi čím dál tím déle trvá, dostat se domů. A zvláště večer mě to začíná stresovat, mám přeci zodpovědnost za dva! Prostě si zaboha nemůžu zapamatovat, jak jdou ty klíče po sobě... Tak jsem je prostě natřela!



Původně jsem si i vybrala barvy, kterými ty klíče natřu. Šla jsem na to esteticky, to je jasný. A když na to koukám, dobrý... dobrý, že mám ty nejdůležitější označený... Ale kdo si teď doprd... má pamatovat ty barvy? A žádná krása to opravdu tedy není!

No, dobře, ale zas jsem ušetřila určitě aspoň tři stovky a za to je jeden svetr! (kdybych je nechala profesionálně označit, že jo Báro?)

Teď u mě totiž frčí nákup svetrů za 300! Za poslední týden jich mám pět a jak Roman všude s oblibou říká: "Má všechno strášně dlouho a HLAVNĚ za 300 stovky." Takže nekecám, fakt!
A jdu zavolat Martě, ať mi okamžitě řekne, jak dělá ten jabkovej dort,   kterej mi slibuje uklohnit od listopadu! A to se ani nepeče!

P.s. pro Báru: Zakládám kategorii DIY, ať jsme trendy!

1 komentář :

  1. tsss, my "zralejší", co jsme z za totáče šily,pletly, sam si barvily vlasy, vyráběly šperky a dětem šily džíny z ustřižených nohavic, máme založeno už dávno:))

    OdpovědětVymazat

×