MUST HAVE: Proti pytlům pod očima a obličeji staré indiánky

Podívala jsem se ráno z okna a pak hned do zrcadla a rozhodla se, že vám doporučím dva krémy, bez kterých dneska prostě nevylezu. Protože venku svítí slunce a pod očima mám dva ruksaky... nebo co to je. A to ani nemám virózku, fakt.

http://www.artmuseum.cz/umelec.php?art_id=325

Kolem očí mám paseku už od dětsví. Jako malé mně tvrdila sestřička na středisku, že mám tak tmavý kruhy kolem očí, že se nebudu muset v dospělosti malovat. Blbost. Malovat se musím a místo kruhů se mi pod očima dělají pytle. Fuj, to zní hnusně. Když mám alergii, když večer brečím nebo pařím...nebo obojí dohromady, když spím v místnosti s vyhuleným topením a někdy klidně jen tak, z čiré radosti mě ráno naštvat.

Co s nima, mi poradila naše Sophia Loren - paní Mikešová, dáma, která i po šedesátce vypadá božsky, chodíme k ní s Líbou na kosmetiku, věříme jí, co se boje s nedokonalostí týká, každý slovo a před pár lety jsme z ní udělaly modelku.

Každá žena může být modelkou, 2. Patro, r. 2009 - Dan Bambas, paní Mikešová, Líba, návrhář Boris Hanečka a Monika Absolonová

RYOR lifting s okamžitým účinkem - ráno pod oči, před večírkem (nebo něčím podobně důležitým:) na celý obličej... poradila mi a já sekám dobrotu a mažu se  a mažu. Fakt se po něm otoky výrazně zmenší až zmizí a když se s ním namažu celá (nemyslím celý tělo, i když občas by se to taky šiklo), mám ksichtík jako napnutou potravinovou fólii... ne, kecám. Ale  vypne a vyhladí. Dává se pod denní krém. A stojí jen 218 Kč.  No nekup to.


Moje panika ze slunce, mraky  pih a věk, kdy opálení v obličeji už fakt nic moc, mě několik let nutily utrácet děsný prachy za opalovací krémy v lékárnách, abych stejně zjistila, že na obličej jdou "padesátky" fakt jen u moře a v nouzi nejvyšší, ale už   vůbec ne pod pudr do města. Až jsem ho před pár lety v Bangkoku na letišti našla. Denní krém Lancome UV Expert GN-SHIELD. Ochranný faktor 50, lehký, nemastný a opravdu  fungující krém. Dneska se dá sehnat i u nás, na internetu je nejlevnější za 1666 Kč, na letišti ho kupuju asi za dvanáct stovek. Mažu se s ním skoro denně a myslím, že i díky němu nemám i při častém pobytu na sluníčku obličej jako starou stanovou kůži. Jen v Thaisku, když už  se dokopu na pláž :), si přes něj patlám i klasický opalovací. Pro jistotu.



P.S. Mají ho i v tónované verzi ve dvou odstínech, myslím, na léto místo make-upu super.
Bylo by fajn, kdybyste nám sem napsaly (a klidně i napsali)  vaše tipy. Protože nic nefunguje věčně. :)

1 komentář :

  1. Ja uz to vzdala nic nepomaha ale trpim je mi skoro 64 a fakt hruza taky se cely zivot opaluji a kdyz se na sebe kouknu tak neverim ze to je jak je az nasetrim tak se objednam k dr Kufovi jestli zatim nezemru

    OdpovědětVymazat

×