Country Girl - KLARA. z Toxique vyrazila na vesnici

Miluju venkov - to už jste si asi všimli, mám ráda DOSPĚLÉ děti svých přátel skoro stejně jako svoje, protože mě fascinuje, že už jsou všechny tak: velké, samostatné, neuvěřitelně  šikovné, nadupané energií... a vůbec nás k tomu nepotřebujou. Hurá!

Takže když nám Magda řekla, ať dorazíme na představení úplně nového videa projektu KLARA., musela jsem se okamžitě vygumovat z dalšího golfovýho turnaje  a zůstat trčet v Praze. Abych se dostala na vesnici. Do Pařížské 21. V showroomu DreamHouse tam odstartoval klipem k singlu Country Girl  autorský projekt KLARA. "naší" Klárky.


No jasně, Vytiskové, dcery basisty, zpěváka a herce z našeho "rodného" Divadla Sklep Vladimíra Vytisky.







Klára vyrostla, přestěhovala se ze mlejna v Úněticích do Prahy, vdala se, proslavila s kapelou Toxique, moderovala Medúzu, stala se  fashion ikonou nejen mlaďochů a šup. I na ni to přišlo. Potřeba ztracené vesnické energie ji po dlouhý době posadila k piánu a Klára složila úžasnou  Country Girl. Ve studiu pak náhodou potkala rapperku Ambryzy, vesničanku od New Yorku. Holky zjistily, že téma vesnice je spojuje tak, že tu písničku ve finále dorazily spolu.



Než  Martin pustil klip, který mě děsně baví a připomíná mi Kusturicu, zazpívala nám Klára   Country Girl za doprovodu své nové kytaristky. Takové holky má teď  v kapele projektu KLARA. čtyři a na podzim se chystaj na turné. To bude nářez. Těšíme! Ale s Toxique samozřejmě nekončí. Píšou, skládaj a až budou mít nasyslíno, vydaj další desku.


Jako správný tetky jsme s Líbou taky nenápadně sledovaly, jestli Klárka nepije moc piva, nemluví sprostě, je slušně oblečená a jde včas domů. Ale tvářily jsme se u toho nenápadně,  slečna Marplová hadr. A já jsem si vzpomněla, jak mě máma prudila během mého punkového období větou: " Barunko, víš, že ty jsi spíš takový ten kostýmkový typ?"


Převážná část týhle partičky je podepsaná pod skvělým odpolednem na vsi v centru Prahy:)


„Točení písničky i klipu jsem si maximálně užívala! Byla to zábava a hlavně skvělá spolupráce. Klip jsme točili v Úněticích, kde je prostě krásně. Při natáčení videa jsme tam strávili pět dní a mezi přípravou kostýmů a aranžováním rekvizit jsme pekli buřty a chodili do místního pivovaru na pivo. Byli jsme tým ze šesti různých zemí a měli pocit, že jsme spolu na kreativní dovolené. Čistá radost!“ KLARA.

Country Girls: KLARA. a Ambryzy na kopci v Úněticích



A čistou radost jsme z toho odpoledne měly i my s Magdou, která to všechno spískala  a z  jejíhož obchodu bohemic.com měla KLARA. svůj zvířecí country outfit. Je fakt, že to už jsme věděly, že se druhý den uvidíme na naší 1. Ne-dokonalé párty. U bublinek, jak jinak. Byly sice o dost menší než ty na poslední fotce, ale zato jich bylo mnoohem víc. Au:)


Tak, to bylo trochu kultury a příště vám ukážeme, co všechno jsme ten den objevily. Na sebe, do bytu, na krk.... to se fakt převrátíte, jak říká Líba.

Foto: Beata http://fashionpicanteria.blogspot.cz/, Bára, Líba

2 komentáře :

×