Nejstarší pražské blogerky a jejich poslední fashion objev!

Může být něco strašnějšího než móda z obchoďáku? Ne. Tak se na ni jdeme podívat... řekly jsme si s Líbou, dobily mobil a foťák a vyrazily na představení podzimní kolekce F&F, oblečení z Tesca! A to nejsme žádný fashion blogerky... my totiž píšeme děsně chytrý blbosti úplně o všem...


Když nám přišla pozvánka do showroomu F&F, okamžitě jsem si vzpomněla na svůj oblíbený film Zoolander, ve kterém sjede Milla Jovovich opovržlivým pohledem oblečení své protivnice a plivne po ní smrtelnou urážku: "Ty jedna K-MARTko!" Ano, ta totálně nemožná  chudina měla na sobě kostýmek z K-MARTu, předchůdce dnešího Tesca. Takže je jasný, co jsme asi čekaly. Ale zase za tu prču, jak se tam budeme motat mezi děsně cool fashion blogerkama v legínách, já ve věku jejich matek a Líba s Vopicí v břiše... za tu nám to stálo.  Ale trochu nám sklaplo.


Vlastně trochu dost. Mně hlavně z materiálů. Když jsem natahovala ruku, že si sáhnu na  "jé, ten je boží" kabátek, který Líba samozřejmě děsně nutně potřebuje, čekala jsem to, co totálně nesnášním v obchodech s levnou módou -  že se mi umělá vlákna klasicky zaseknou za záděrky na prstech (stavíme, chápejte). Nestalo se. Byl fakt  heboučkej. A nejen on. Materiály, alespoň u tohohle vzorku dámské (a pánské) kolekce,  byly minimálně o třídu výš, než například v  háemku. A přitom ceny stejný! Jen tu fotku toho kabátku sem nešvihnu, protože z něj Líbě lezlo břichoooo.






Co se mi (Báře) tedy u britských F&F líbilo: Modročerná kolekce inspirovaná zeštíhlujícími modely Victorie Beckham, ve kterých stopro budeme vypadat minimálně jako Kate Winslet (to jsou ty šaty s geometrickými postranními vsadkami, co udělají přesýpací hodiny prostě z každé), bíločerný overal  a la Marlene Dietrich z řady reflektující 40. léta. Ty červené šaty, které sice na fotce připomínají modely ze seriálu Dallas, ale ve skutečnosti jsem si u nich vzpomněla na babiččiny fotky z mládí, a vůbec šaty, halenky a sáčka. Prostě všechno elegantní a ženské, co je na hony vzdálené od mých příšerných zaprášených stavebních  outfitků.


Pak samozřejmě náš milovaný šedý mor, doplnění trochou stříbřenky a černobílé. Jo, a abych nezapomněla. Pánské svetry, obleky nebo bundy, které jsou super levným řešením  pro naše z hnízda ještě nevylítlé (mama hotel nemá chybu, ne...) dospělé chlapečky, dokud si nevydělají na Bosse:)

Líba fotí, panna hlídá a já se asi teda chystám do obchoďáku pro hadry. Minimálně na konci prázdnin se ségrou a  neteří. Jakože oblečení do školy. Levná sezónní móda mi nevadí. Nesnáším totální šunt. A to tahle značka fakt není. Překvápko:)

MUST HAVE od Líby:
Rozhodně se v nové kolekci zaměřte na kabáty, jak psala Bára, mám jednoho favorita. Jen se vám v něm jako koule neukážu! Ceny kabátků jsou okolo 1500 Kč, takže za tu částku beru miminálně 2. Mimochodem zrovna ho fotím, je to ten úplně vlevo - proužkovaný.
Dále si pořiďte šaty! Ceny okolo 800, kvalita skvělá a upřímně, nikde jsem neviděla tak super poměr cena - kvalita. Klobouk dolů!
Jo a pozor! Home dekor taky dost dobrý! Svíčky, polštáře, misky, rámečky... no prostě bomba! A tip přímo od holek z F&F: Zajeďte si pro ně v Praze třeba do Edenu, méně lidí, větší výběr! Tak škoda jen, že si na kolekci ješte budeme muset počkat. Páč v tomhle počasí by se hodila už teď!

A ještě jen, co se líbilo Líbě z letní kolekce. (i Báře myslím, ne? Báro?) Nikdy není dost šmuků a balerínek!
A tady se podívejte, jak vám to bude slušet.... teda tak nějak podobně, snad:)

Žádné komentáře :

Okomentovat

×