MUST HAVE: Pokud máte strie a celulitidu nejen v těhotenství...

Že se mě nevyplatí ani živit - ani šatit, víte. A jak se to říká o kosmetice? Kosmetit? V tom jsem taky drahá! A ne že bych šahala jen po drahých věcech. Opak je pravdou, například některé věci od Ryoru jsou s Bárou naše top mazadla, ale i po Dioru umíme šahnout, to zas ne, že ne. Dneska je to o striích, tak pojďme na ně!
Korunku mám proto, že jsem princezna. Až porodím, budu už jen královna! A všecky holky chtěj bejt radši princezny přeci, tak ať to mám zdokumentovaný!  

Celulitida je snad ještě hustší kalibr, chtěla jsem ho dát příště, ale sfouknem ty nepříjemnosti jedním vrzem. Mimochodem, ještě že jsme na ten blog dvě, protože Bára fakt tyhle starosti nemá - koza jedna hubená! A vy byste tak přišly o strááááášně chytrý moudra!

TAK TEDY, co na strie:
Bohužel vás zklamu, je to genetika a poděkujte pravděpodobně vaší matce či babce. Pánská čast rodiny to fakt nepochopí, tu vynechte, to je jasný. Zmírnit se dají, ale kdo je má dané, má prostě smůlu.

Na začátku těhotenství jsem si říkala, že na to peču, ale s každým kilem se mé předsevzetí měnilo. A když ta kráva váha ukázala 20 kilo over, mažu se jak vzteklá vším, co vidím! A co fakt funguje? Tedy nevysušuje, netahá, nenutí mě drbat se, kůže je stále vláčná, elastická, tedy máte aspoň trochu šanci na to, že ty rejhy nebudete mít i na čele? Obrazová dokumentace níže, prosím.
Za to špinavý okno dostanu doma pojeb, to je jasný.... to vidím taky, mami...

Na strie si pořiďte: 
1. Tummy Rub Oil od mama mio, stojí sice 800 Kč, ale fakt je dobrej a používala ho i Victoria Beckham a to už něco znamená, že ano! :)
2. Amarantový tělový olej od Ryoru za 170 Kč, pořiďte si, pokud rádi podporujete českou produkci.
3. Makadamiový bio olej je ze všech těch olejů, co jsem vyzkoušela v bio prodejnách nejlepší. Na netu je za 174 Kč, v obchodě běžně za 200 a více. Zapomeňte na ty různé kokosové a spol. Z těch ještě něco uvařím, ale na kůži v těhotenství jsou prostě málo výživné.
4. Starý dobrý Excipial koupíte v lékárně okolo 120 Kč. S ním si mažu i obličej.

P.s. Na obrázku ještě vidíte: /dala jsem tam rovnou všechno těhotenské mazací vybavení, ať vídíte tu laboratoř/ Roman je z toho na mrtvici, protože zásadně někde nechávám povalovat víčka a on furt chodí a vše zavírá. Kdyby se musel mazat tak jako já, tak na ně časem taky rezignuje! A to mám v koupelně další, které jsou sice vyzkoušené, ale nefungují tak dobře. Dostanou ještě šanci, ale pak poletí - asi do Sklepa, tam se zdělá všecko.

Na otelké a rozškrábané nohy je rozhodně Alpa best of. Psala jsem  nedávno. Dále dobrý Lucky Legs a na křeče v lýtkách Traumaplant, ten normálně taky v lékárně.

A CO S CELULITIDOU? /tu Bára taky nemá - fakticky, tuhle jsem ji kontrolovala/

1. Přestaňte utrácet za ty všechny bezbolestné liposukce, kryolipolýzy, zázračné požírače tuku, rázové vlny... jsou to fakt vyhozené peníze! Věřte mi, vyzkoušela jsem všechno! Naštěstí jsem za to nemusela platit, páč by za to bylo jedno ojeté auto....
Efekt to sice nějaký udělá, ale za ty peníze to vážně nestojí a hlavně za pár týdnů to všechno máte zpět! To si za to radši kupte pořádnou kabelku!

2. Naopak, najděte si ve svém okolí nějaké studio, kde mají Lymfoven. Takové ty šílené modré navlékací kalhoty, ve kterých se dá skvěle spát. Už i za stovku se dá sehnat jedno ležení, což je skvělé!

Ideálně 3x týdně po dobu jednoho měsíce a pak jednou týdně udržovačka... Jsou to stovkové záležitosti a udělají stejnou službu jako ty tisícové! Ano, časově je to náročnější, to je pravda, ale výrazně levnější!

3. Fakt hodně pijte. Já třeba neumím pít po skleničkách a neumím je počítat, takže to beru po lahvích.

4. Kosmetické vychytávky - tak tady vás zklamu, respektive vám usnadním výběr. Jediné, co mi opravdu funguje je https://eshop.ryor.cz/qx14/body-form-modelace-tela
V kombinaci se zábalem s mořských řas u paní Mikešové, co vypadá jako Sophia Loren, je to tutovka http://www.profiryor.cz/kontakt
A přísahám, že to není cílená reklama, Helenka o tom neví, že to píšu. Tak snad to nevezmete útokem, ať jí nezkazím léto! :)
A ještě jedna novinka, kterou pořádně ještě dotestuji. Koupila jsem ji jen proto, že byla v DM v akci - Birken Cellulite - Ol od Weledy, viz. obrázek výše.

5. Cvičení a to je taky taky ověřeno: Vibrostation! Vibrační plošiny jsou vážně super, protože jdou do hloubky a výrazně vám zkrátí dobu cvičení. Mám ji doma, věřte mi!

Tak to je asi tak všechno, co jsem vám dneska chtěla napsat! JJ, "Bára paří, Líba vaří"... Taky by si mohla pořídit někde nějaký dítě, ať se jí aspoň trochu zkazí postava! Protože má asi o 50 kilo méně než já!

P.s. Pokud máte naopak vy nějakou zaručenou tutovku, tak sem s ní! Musíme si přeci pomáhat, ne? A taky není čas ztrácet čas!

FOTO Líba: Ondřej Košík. S Natálkou - moji the Best!

8 komentářů :

  1. Lymfodrenáže i vibrační plošiny jsou v těhotenství ok?
    Na rostoucí bříško doporučuji francouzský olejíček NUXE.
    Anna

    OdpovědětVymazat
  2. Na lymfodrenáže nyní nechodím a na vibrační plošině teď necvičím, to je jasné. :)jsem chtěla napsat, co na tu celulitidu opravdu funguje. A díky za tip na NUXE! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Libunooo.... jo a na celulitidu je stejně nejlepší chodit a bohužel něco, co je dneska už asi neproveditelné - nebrat hormony. A mít maminku, která ji nemá, to je fakt:)

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj libusko, excipial po porodu nevyhazuj. ja jsem s tim mazala nikole hlavu, kdyz mela ty novorozenecky zluty supinky a fungoval vyborne. alena

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám teda co se celulitidy týče úplně vynikající zkušenosti z těmito 2 výrobky - vlastně jsou 3: avon cellu sculpt - avon tomu pořád mění obal, ale je to fakt super - nelepí, hezky se vstřebává a hlavně funguje - když se člověk maže. Vyhladí to kůži (dokonce i mojí! mám odjakživa povrch kůže jako struhadlo - ne suchý, ale proste daný nějakou poruchou, strávila jsem léta na kožním a stejnak k prdu). Dokonce jsou výsledky vidět během pár dnů - minulé léto jsem se potřebovala rychle vyladit do krátkých šatů a fakt jsme to během 14 dní perfektně zvládla.
    Pak mi přijde dobrý garnier body tonic roll on (žlutý) - ten má podobné účinky, plus možná mnou vsugerované i zeštíhlující, např. na držátka na bocích. Opět - je to celekm rychle znát.
    No a další super věc je takový ten kartáč masážní - ne s kuličkama nebo bodlinama atd, ale ten, co má klasické štětiny - jemná masáž vyhladí pokožku tím, že odstraní starou kůži, plus to (prý) rozpohybuje tok lymfy (pohyby směrem k srdci) - což bude asi ten fígl :-)
    No a každopádně strááááášně moc pomáhá dostatek tekutin - nesycené nápoje.
    A jak říká Bára - dostatek pohybu (nejlepší je přirozený - např. místo auta/busu jdu pěšky nebo na kole) dělá své.

    Jen bych si dovolila nesouhlasit - dá se žít bez extra příjmu hormonů - HAK už neberu 3 roky a je mi fakt líp; spousta hormonů je též v mase, které prodávají v obchodech - je to jen a jen osobní volba.



    OdpovědětVymazat
  6. celulitidu neřešim (naštěstí) spíš strie z nich mám fakt strach...udělo se mi jich pár v pubertě na bocích (už jsou za ty leta dost světlé a ani nejsou moc vědět spíš se bojim nějákejch novejch...připrala jsem svaly na nohách a taky mažu jako blázen...znám totiž spoustu holek z fitka, co po nabrání svalů se jim uděli strie:/
    používám na doporučení Elastin Q a ten je fakt fajn myslim, že už teď mě zachránil spoustu strii, který bych bez něj jinak měla:) a pak krém s 15 procentní Ureou Balea nebo Garnier- ty taky pěkně jdou do hloubkya vydrží pleť dlouho vláčná:)

    OdpovědětVymazat
  7. Jedině ElastiQ na vzniklé strie. Naprosto famózní věc. Teď je mám na zadečku úplně nepatrné. Nové se mi neutvořily a za super cenu. Na co drahé přípravky když stejně nepomůžou.

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý deň pani Am, Mildred dúfam, že som legitímne a spoľahlivý úver veriteľ rozdávať úvery
    o jasné a zrozumiteľné podmienky na 2% úrokovou sadzbou. od
    12.000 dolár na 7.000.000 dolár USD, Euro A Pounds Len. Aj rozdávať podnikateľských úverov,
    Osobné pôžičky, študentské pôžičky, pôžičky na autá a pôžičky splatiť účty. Ak sa vám
    potrebujete úver, čo musíte urobiť, je pre vás ma kontaktovať priamo
    na: mildredhopeloanfirm@gmail.com
    Boh vám žehnaj.
    S pozdravom,
    Pani Mildred Hope
    E-mail: mildredhopeloanfirm@gmail.com


    Poznámka: Všetky odpovede musia byť zaslané na adresu: MILDREDHOPELOANFIRM@GMAIL.COM

    OdpovědětVymazat

×