Home dekor: Poslední úlovky do domácnosti asi nezatajím!

Upřímně, já tomu dekorování teď moc nedám, protože máme malý byt a mám to trochu zakázaný, už nemáme fakt žádný místo. Ale taky mám slíbeno, že se nám příští rok zvětší, tak to tady pak pěkně rozjedu. Zatím bude sekce home dekor převážně v režii Báry. Ale nedá mi to a musím se vám pochlubit nedávnými úlovky, to zas ne, že ne!... Pravda, o následujících kouscích můžu jen těžko tvrdit, že už je máme doma dlouho. Ty by snad nepřehlíd i slepej!
GOD SAVE nejen THE QUEEN! Prodává Dream house za 520 Kč. A pozor! V kabelce má "Bětka" solár, takže když je nabitá - kyne - rukou!


Každičký kousek, za který se musí karta šmíkat hore dole, má svůj příběh a důvod, proč ho zrovna potřebuju. Pokud ho tedy nestane, že ho zrovínka nutně potřebuju JEN TAK!

A tak když jsem někdy v červnu objevila královnu Alžbětu v Dream housu, věděla jsem, že dřív nebo později bude má! Takže jsem neměla problém pro ni vyfunět pár pater v Pařížský, abych ji vítězoslavně dotáhla domů.

Protože: 1/ Anglie je letos in - má novýho prince. Tedˇ mi došlo, že to klidně může být ženich pro naší Vopici! Jistě, byla by to velká náhoda, ale sugesce prý funguje. Tak si na to hned po porodu napíšu nějakou afirmaci!

2/ Není krásnější pocit, než vlézt na jeviště a zařvat: "Teď královnou jsem já! A hold mi vzdává Řím!" /Víc toho neumím, tyhle dvě věty úplně stačí, kór když u toho třeba důstojně chcete popojít... to je někdy o hubu/. Ale musí to být pořádný divadlo, pěkně velký, anebo aspoň pěkně vyzdobebý! Abyste věděli, já vůbec neumím zpívat, ale zpívám moc ráda!
A ani nevíte, co je to pro lvici, když si tyhle dvě věty může zařvat z podia. To je triumfiální! Je mi jasný, že se mnozí z vás na jeviště jen tak nemají šanci dostat, ale dobrý jsou na to i jiný prostory.

Například sídlo jedný banky v Pardubicích! Tam mají centrální velký schodiště, které ústí do pěkně velkého vestibulu. No a vlastně i jezdící schody v metru nejsou špatný! Zvlášť, když po nich budete sjíždět na perón! Někdy to zkuste, jen bych produkci možná směřovala mimo dopravní špičku!

Pěkný pejsci, co? Jsem si říkala, že by mohli oživit naši ložnici, tak zatím oživují naši zahradu!
Vyhlídla jsem si je u nás na ZOOTu, jen mi jaksi nedošlo, že bych se měla podívat na rozměry. Takže jsou super velký a Romana by mohli super iritovat! Radši jsem je rovnou odvezla do Písku a válíme se společně na zahradě. Když náhodou zlobí, tak je otočím a koukám na proužky.

S fifi na zahradě se pracuje jedna radost!
Moje milované světýlka štěstí! Proč se jim tak říká, nevím. To vám řekne Bára. V Thajsku se prý válí na každý palmě a stojí tam pár korun. Naopak v Čechách si za ně připlatíte. Já je koupila na www.bonami.cz, v akci za asi 700 jedny? To už si ale nepamatuju, protože se tam platí předem a dost dlouho se na zboží čeká.

A na to já už ze ZOOTu nejsem zvyklá. Takže na Bonami se ráda chodím koukat, co  maj novýho, ale moc si toho nekupuju, protože nechci čekat, než zboží dorazí.
Ty jsou pro Vopici!

Ale zatím visí v předsíni a asi tam budou hodně dlouho... Vopice nemá pokojíček...

A tyhle do obýváku. Jen mě tak vyčerpalo vybalování a montování, že jsem je švihla do ošatky a taky se obávám, že se tam tak zapráší...

V zeleným balíčku mám krásný papírový kytky. Ale ty už se vážně bojím vytáhnout teď, bo by mě Roman už vážně zabil. Koneckonců, maskuju je pod papírama na stole již několik týdnů, tak to ještě nějakou dobu vydrží.

Jukněte se na web www.vpokojicku.cz. Tam si je můžete objednat a vyzvednout. Mají taky krásný showroom v Drtinově ulici na Smíchově.
Vím, že kytky mi rozhodně nebude věšet od stropu, kam já budu chtít. A protože můžu každým dnem porodit, tak to raději nebudu pokoušet a přiděláme je až s Vopicí později. Jinak vypadají takhle! Viděla jsem je naživo a jsou fakt krásný!

A na závěr jen ukázka toho, že mi to mateřství už vážně leze na mozek! Ale to nemám ze sebe, to mám z nějakýho chytrýho časopisu, kde nějaká strásně chytrá brejlatá paní radila, že každý člen rodiny má mít svůj koutek. Tak naše Vopice už ho má taky!
ZOOT.cz, 359 Kč
Visí nad komodou, kterou mám od Bébi - moje průvodkyně těhotenstvím a o ní si ještě počtete! Včera jsme ji nalepili! A taky konečně objednali kočárek, což je super! Protože hrozilo, že ji z tý porodnice povezeme opravdu stylově - v banánovce! Jo a na ZOOTu jsou nejen vopičí samolepky, mrkněte! Třeba i vopičí trička!

3 komentáře :

  1. Ty polštáře i "Bětka" jsou super! Vůbec jsem si nevšiml že v Pařížský takovej obchod je :) to musim zčeknout :D Super napsanej článek :)

    OdpovědětVymazat
  2. na to, že už není kde co dekorovat, je těch dekorací super hodně... z některejch sem totálně nadšená... díky:)

    OdpovědětVymazat
  3. samé lepší úlovky! strašně se mi líbí polštáře, škoda, že jsem je neobjevila dřív, našemu hafanovi by to s nimi slušelo :D

    OdpovědětVymazat

×