Tip pro milovníky veteše: Nádraží Tomáše Hanáka v Nižboru

Slýchala jsem o něm více než 5 let pravidelně, takže není divu, že jsme to všechno museli viděli na vlastní voči! Jasně, že jsme si z Tomáše dělali v divadle srandu, že je nádražák, vetešník a kutil... protože my si děláme srandu ze sebe navzájem! Mně třeba už nikdo neodpáře historku, jak jsem šla nakupovat vína, přitáhla asi 20 litrů a pitelný nebylo žádný... Původně jsem vám to nechtěla ani ukazovat, ale když už to vyšlo v kdejakym časáku... A upřímně - stojí to fakt za to!


Stavili jsme se tam jedno dopoledne, na dvě hodiny se zažvanili, dobře poobědvali, všecičko prošmejdili, takže jsem neměla čas, vám ani nic pořádně vyfotit. A pak už tam bylo moc lidí a už to jsem tam nechtěla prudit a ty zajímavý kouty byly obsazený.Tak tady máte pár přesvětlených fotek...

Řekla jsem to Tomášovi a řeknu to i vám: "Že to bude pěkný, jsem si myslela, ale že to bude nádherný, jsem nečekala!"

Budete tam chtít jen tak spočinout, lelkovat, čumět po okolí, anebo požvanit nad dobrým jídlem s domácíma limonádama. Jasně, že tam maj i alkohol a když budete mít štěstí, tak vám naleje i sám sexsymbol.

Asi 2x vyhrál anketu v nějakým už neexistujícím plátku či co, takže to už mu nikdo neodpáře... ale je pravda, že když se umeje a učeše, tak to není tak špatný... stejně jako Marta. To zas je naše zpěvačka a tý jsem to jednou v euforii řekla do telefonu, že když se umeje a učeše, tak je dobrá kulisa na mejdan a že nutně musí zahrát nejlépe zadarmo našim kamarádům na svatbě. Ale protože ona je fakt kámoška, tak vopravdicky zadarmo zahrála a i se učesala a umyla! :)

Ale zpátky k tomu Tomášovi: Na svém panství je každý den, ale v neurčitou hodinu.  Jistotu, že ho potkáte, mít tedy nikdy nebudete! Ale když ho náhodou zahlídnete, tak mu to pochvalte, to zas bude mít radost. To jako jo! Jen po něm nechtějte, aby vás tam provázel, prolezte si to sami. Jsem mu radila, ať namluví na nějakej starej kazeťák průvodce. Protože ono je to fakt zajímavý, vědět odkud se ty krámy k němu dostaly a kdo všechno mu s tím musel pomoci!

Tomáš si prostě splnil sen a to mu vlastně musí každý závidět. Teda asi kromě jeho Báry, která jako každá manželka snílka, musí být na mrtvici! :) Protože si to všechno zainvestoval sám, furt tam vokouní a posledních xlet nežvaní o ničem jiným. A taky zhubnul 10 kilo a kaťata na něm plandaj.

Tak se mrkněte na fotky, zajeďte tam třeba na oběd, cestou se vykoupejte v Berounce, nebo navštivte zámek naproti! Výletu zdar! Nazdar!

P.s. Můžete tam ject i víckrát, často totiž mění jídelníček. A taky tam neřve rádio ani televize a když tam budete řvát vy, tak dostanete za uši, ale od sexsymbola, tak to zas taky stojí za to!
Z druhé strany výčepu jsou také dva vagónky. V jednom z nich jsou krásný záchodky a v tom druhym, to už jsem zapomněla. Ale taky jsem tam byla!

No považte, není to krása? 

Origoš a zatím se toho prý moc neztratilo. Tak to jsem zvědavá po sezoně. Mimochodem, přes zimu je zavřeno!

Pohled na protější břeh, na Nižborský zámek, který obsadili Keltové. 



Pohled na přesvíceného TH a vchod do kuchyně! Taky jsme tam byli, když návštěva, tak se vším všudy! Hlásím čisto a naklizeno! 

Podle mě nejlepší sezení! S vyhlídkou na perón. Pěkně tu  totiž v parnu profukuje!





Ten telefon není na TH! Klidně to zkuste! :)

2 komentáře :

  1. No teda! Že má moje platonická láska nějaký takový místečko, jsem vůbec nevěděla a to je přímo trestuhodné! Byla bych ochotná tam celý den okounit u vína, jen abych ho zahlídla :). Pokud by se tak stalo až na sklonku dne, po všem to vínu, bych za sebe nemohla ručit, ale já jsem holka hodná, určitě bych jen upejpavě pozdravila :))).
    Krása a díky!

    OdpovědětVymazat
  2. Jo a Libunka tam zapomněla napsat, ze jestli jste celebrita, tak tam nejezdete... :):)
    Tomáš by z vas nemel vůbec radost a byl by protivnej....a to by bylo skoda, protoze je to tam fakt pekny a příjemná atmosféra v kazdem koutku ;)

    OdpovědětVymazat

×