Jak jsem si chtěla vzít Matta Damona a furt jsem s tím votravovala!

Psal se rok 2003 nebo 2004, já chodila na DAMU a měla pocit, že jsem ta jediná správná pro Matta Damona. Ano, vím, že to byla troufalost, ale jistou statistickou šanci jsem měla. Natáčel totiž zrovna v Čechách. Pravda, trochu se to zvrtlo, ale moc nás to ve Sklepě pobavilo!!!!

Terry Gilliam tu zrovna režíroval Kletbu bratří Grimmů a Tomáš Hanák v tom bijáku hrál asi pátou hlavní roli. Takže měl karavan dost blízko MD. Práce to byla na několik měsíců a já neustále hučela do Toma, že tam za ním přijdu a že nás musí seznámit a on si mě jistě vezme za ženu, takže z toho bude profitovat i Tom. Dokonce tu tenkrát slavil narozeniny či co a tam já taky mohla být...

No, co vám bud povídat, nějak se to všechno smeklo, studium na DAMU bylo totiž dost náročný a já to všechno prošvihla... Ale Tomík, Tomík se ukázal fakt jako kamarád! Myslím, že i za odměnu, že jsem za ním opravdu nepřišla, mi on došel za Mattem pro podpis!

Ale historka je o to půvabnější, bo Tom je totiž muž plachý, nerad někoho obtěžuje a nedej bože otravuje. Takže když měl podpis pro manželku a všechny své děti, vzpomněl si na mě. Jenže, co s tím? Jak vysvětlit Mattovi, že chce podpis pro kamarádku? To už mu přišlo jako velká troufalost! Hlavně, když on nikdy nikoho o podpis nežádal a již pravděpodovně  nepožádá! 

Takže po velkém přemáhání s vidinou mé radosti v očích a velkým truimfem v rukávu se opět vydal za Mattem, že chce přeci ještě jeden podpis. Tentokráte pro matku, to přeci Matt musí pochopit. Šťasten, jakou lest vymyslel!

Pravda, nečekal, že se ho Matt začne na matku vyptávat, takže si skvěle pokonverzují a Matt se na závěr zeptá na jméno maminky. Tu přišla má chvíle a Tom řekl Líba! Pyšný, jak skvěle to vymyslel! Bohužel netušil, že udělal tak velký dojem na Matta a on se mu k tomu podpisu trochu více rozepsal. No, co vám budu povídat, když nám tu historku v divadle přehrával, moc jsme se tomu nasmáli! Páč mít fotku s vlastním jménem, věnovanou někomu jinému, se může stát jen nám!

Koneckonců, výsledek vidíte výše! Ale stejně mi ho holky ve Sklepě záviděly! A Václav Marhoul mi poradil, ať si tam připíšu will před have... ale to už taky neplatí, páč my budem mít Vopici... 

Ale pěkný ne? 

P.s. Zrovna mi Roman řekl, že mám dobrej vkus, bo jsou s Mattem stejnej ročník!
P.p.s. Ten biják jsem nikdy neviděla!
Kruh se o několik let později uzavřel! Terry Gilliam byl i u nás v divadle na představení. Později jsme ho opět potkali, dokonce v mém rodném Písku, a poprosili o podpis! Btw. všimněte si mého pěkného červeného krátkého účesu. 

4 komentáře :

  1. v Písku jsme si na Gilliama počkaly před projekcí Krále rybáře, on se nám podepsal asi na třicet fotek a my pak měly božíí večírek na ostrově, pamatuješ??:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) tak na ten se přeci nezapomíná! ale ani se o něm nemůže psát! :)))))

      Vymazat
  2. Tady je jasně vidět, jaký má Matt Damon dobré srdce! A pak, že je Hollywood bezcitná komerce! Kdepak. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Stačilo mě vás vidět ráno po večírku, Martičce bylo špatně hodně.

    OdpovědětVymazat

×