Héééééj: Budu plus size módní blogerka a basta!

No jo, až teď mi to došlo! Jak píšou v březnový JOYce, jsme stylové a trendy. Né, že bych si na tom chtěla zakládat živnost, ale když jsem teď v hubnoucím procesu, tak proč neukázat, že se dají i velryby oblíknout. Bára to má jednoduchý, ta si na sebe může vzít i pytel od brambor a bude jí to seknout.
Ano, mám ustřiženou ofinu. Kdysi jsem ji chvilku nosila, ale protože mi všichni říkali, že jsem jako Bára Nesvadbová, tak jsem ji záhy zrušila. Teď mám o 15 kilo navíc, tak to nebude říkat nikdo. Ale mě se Bára vážně líbí.
My 40+ velikost musíme vždycky špekulovat, co na sebe. To je umění, zahalit důstojně špeky. Hubnutí po porodu je fakt vopruz. Ale dala jsem se do boje a myslím, že to jde. Proto sem taky chci poustovat svoje fotky, abych měla přehled, jak se vracím do normálu A vy, které nejste podměrečné, měly inspiraci.

Jen musím nějak vymakat a naučit se ty správný fígle, jak se nechat nafotit. Ale mám slíbeno od Nicole z cupofstyle.com, že mi někdy cvakne. Jen chudák neví, že ji čeká rychlokurz focení jedné obstarožní frndy, co si hraje na blogerku. A pak už budu jen prudit všechny okolo s nastaveným foťákem, ať mě blejsknou.

Tyhle fotky blejskla Romča a já na nich volám jaro a hraju si na Britku, páč ty neřeší oblečení podle počasí, ale podle nálady. Tak jsem odhodila zimní kabát. Co na tom, že jsem navlečená jako žok? Jdu přeci jen s kočárem okruh skrz Vršovice.
Vopice si vozí zadek v Briu. Pro mě ten nejlepší kočárek ever. Jasně, že jsem jako správná kikina chtěla Bogaboo. Ale pro mě je prostě nízkej a má malý úložný prostor. A Brio je navíc skvěle odpruženej.
Nebojím se utrácet za drahý věci, ale zas nemusí všichni vědět, že na to mám. Tuhle mám  již několik let a stále mě nepřestala bavit, což se o levných kabelkách z módních řetězců nedá řici. 

A rovnou vám sem můžu prásknout, že LV mi v Čechách vyloženě nebaví. Kabelku s tímhle monogramem si vezmu jedině, až nás Šíp pozve s Bárou k sobě do talk-show. Už máme s Baru vymyšlený, že je koupí v Thajsku na místním trhu a obě si je vystavíme na kolena, až mu tam budem vyprávět něco strasně zajímavýho ze života blogerek. Takže už jen čekáme, až nám brnkne! :)
Pérka, mě naučila milovat Péťa. Že se vyplatí do nich investovat, jsem si taky už vyzkoušela.  Italská značka Nero Giardini fakt držák. Sice stály skoro pět tisíc, ale prakticky je nesundám z nohy. Jediná jejich nevýhoda je, že je musíte rozchodit. Tedy, pokud je máte nové, na večírek si je neberte. Hrozí vám, stejně jako mě, že domů přijdete bez nich! Pro škodolibé více zde.






Teď jsem si uvědomila, že mě máma zabije, až zjistí, kolik a kde utrácím. Co na tom, že zajíždím čtvrtou gumu /na to mě nezapomněla upozornit v den mých 30 narozenin/, mateřská kontrola a rady tu budou napořád :) Dyť jo, už o ní chystám v hlavě pěkný příspěvek: Čeho všeho je schopná moje maminka. Jestli to zjistí táta, tak nás zabije obě dvě.

P.s. Jsem shopaholik, tak vám sem budu psát, co se kde zajímavýho módního šustne!

6 komentářů :

  1. Že by konečně zajímavý módní blog? :)))
    Držím palce s hubnutím, po třicítce je to pěkně na pytel, nefunguje to tak hezky jak dřív. Dlouho jsem so zvykala a byla vzteklá. Teď už dobrý, jóga mě srovnala :)
    Líbí se mi moc ten kabátek a na Všechnopárty s Bárou u Šípa se moc těšííííím ;)

    OdpovědětVymazat
  2. O hubnuti po porodu bych mohla mluvit hodiny,ale to je tak jediny pohyb co delam :D

    OdpovědětVymazat
  3. boty jsou opravdu krásný:) sluší Ti to kila ne kila:)

    OdpovědětVymazat
  4. Jojojojooooo! Už se těším na módní příspěvky:) Sice nejsem plus size, ani 40+, ani nemám kila po porodu, stejně vás holky miluju:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ono to asi, doháje, nebude o kilech, ale o tom, jesti je někdo prostě krásnej... nebo nebo ne. Kill you!!! Libunooo:)

    OdpovědětVymazat
  6. jééé, tak to už se těším na módní čláánky:)

    OdpovědětVymazat

×