MUST HAVE: Welness, masáže, pedikůra, manikůra... celo kůra

Víte, kde jsme vyfotily tuhle fotku? Kousek od Staroměstského náměstí v M Spa hotelu Emblem. A víte, co jsme tam dělaly? Neskutečně si užívaly.
Za chvíli Líba konečně sundá čepici a jdeme do županů.

Už jsme něco podobného moc potřebovaly. Od té doby, co má Líba Ellu, skončily naše občasné holčičí "welness" výjezdy a je jasné, že se hned tak nevrátí. Jít si dobít baterky na dvě hodiny přímo v centru Prahy ale zvládneme v pohodě. Že nás to nenapadlo dřív... No, prostě  blondýny:)
Samozřejmě jsme se hned musely vyfotit na terase s Hradem v pozadí... a u stolečku. Jak vidíte, žádné šáňo. Je teprve poledne:)
Nad terasou je tahle nádherná vířivka s výhledem na Pražský hrad. Tu dáme příště! Ale pro jistotu i  s tim šáněm.
A když jsme na terase my dvě, je z vířivky super výhled i na nás:) Dokonce si to celý můžete zamluvit jen pro sebe a nikdo vám sem ani nepáchne! Nám to připadá strašně romantický a děsně sexy.
V relaxační místnosti jsme pak nenápadně snědly všechny brusinky a běžely se převlíct. Taky si tu můžete dát čaj, vodu, ovoce...
Líba: Moc se mi líbí design celého spa. Architekt myslel i na detaily...

A samozřejmě se ještě vyfotit v županech a honem na procedury. Protože ani při relaxu není čas ztrácet čas :) Pro každého návštěvníka jsou připraveny i pantofle, spodní prádlo, ručníky, prostěradla...

Bára si vybrala CRYSTAL STRESS RELIEVING RITUAL, aneb 90 minut úplného uvolnění
Olívie (na obrázku) je od teď moje top masérka. A že jsem toho v Thaisku vyzkoušela hodně. Konečně to můžu přiznat. Já masáže v Thaisku fakt nemusím. Klasická thaiská je mi nepříjemná a bolí a olejová je mi nepříjemná a lechtá. Od Olivie nebolelo a nelechtalo nic. Okamžitě poznala, že jsem v křeči a stresu, absolutně neschopná se uvolnit. Prodýchaly jsme to, asi šestkrát mě "píchla" do páteře a byl ode mě pokoj.

Ležela jsem hodinu a půl, neškubala sebou a už si jen užívala. Relaxační hudba, medový peeling celého těla, pak horká sprcha a uvolňující protistresová celotělová masáž  se zaměřením na záda a vynecháním chodidel. Protože ty fakt nedám.  Do masážního oleje jsem si vybrala grepový extrakt. Je antidepresivní, detoxikuje a uvolňuje a jeho vůni miluju. A po grepu se hubne! Příště bych šla k Olivii i na kosmetiku. Protože ona se na své klienty dívá nejen zvenku. A pozor,  potvrdila mi, že zelený ječmen, ve kterém teď jedu, je fakt bomba. A když jsem jí práskla, že máme ve středu holčičí mejdan, hned nám doporučila vypít ho těsně před večírkem a hned i ráno po něm. Detox zaručen!
 Kdyby mě nevyhodili, tak tam ležím dodnes.

Líba nutně potřebovala pedikůru deluxe /a to doslova/ a taky svíčkový rituál.
Kdybych nebyla tak nedočkavá a natěšená, měli byste tu daleko hezčí fotku. A viděli tak sofistikovaně čistý a příjemný prostor, kde by se dalo jíst i z podlahy. Ale já byla tak rozrušená, že jsem na to křeslo skočila už od dveří, až ta vana vody odjela metr daleko!

Víte, co je super? Že pilník na nohy byl úplně novej a nemusíte si tak představovat, jak vypadala ta baba před váma. A někdy dokonce celé davy bab.

Nutně jsem potřebovala červenou! Stejně tak peeling, relaxační masáž pro úlevu a napětí, hydratační masku a fakt jsem se převracela!
Jdu na masáž! Svíčkový rituál - to jsem tedy zvědavá. V popisku stojí: "Celotělová masáž luxusním svíčkovým balzámem. Jedná se o fantastickou proceduru pro dehydratovanou pokožku. Tato inovativní, maximálně regenerační procedura vyživuje vaši pokožku do hloubky a zahalí vaše tělo do příjemného tepla.
Jsem PO a popisek fakt nekecal! Opravdu mě slečna polejvala svíčkou! Neptejte se na detaily, ale viděla jsem kalíšek, v něm roztavený něco a uprostřed knot. Vůbec to nepálilo, bylo zahřívací a strášně příjemný!!!! Řekla bych ideální na zimu a pro šustily jako jsem já. /Mám tak suchou kůži, že mám někdy pocit, že doslova šustím./ Taky ji mám extra citlivou, takže jen tak něco nesnesu. Ale tohle bylo bez problémů, žádnej ekzém, žádný škrabání. A víte, co jsem zažila úplně poprvý? Že mě ten masážní stůl sám posadil! BOŽÍ!

Víte, co to je? Původně jsme vás chtěly nechat hádat.... Ale... to je prosím vás Kneippův chodník. Střídáte teplou a studenou část a je to dobrý na prokrvení, metabolismus, krevní oběh...

SUMA SUMÁRUM: Wellness je otevřen denně od 10:00 do 21:00 hodin. Najdete zde: saunu, parní lázeň, ledovou fontánu, ten chodník, relaxační místnost, terasu a vířivku.
Součastí je také fitness s nonstop provozem. V každé šatně jsou uzamykatelné skříňky s dostatkem všeho, co vás napadne. Lázeňské procedury nabízejí opravdu velký výběr masáží a rituálů. A kromě mani a pedi si tu můžete nechat ošeřit i pleť kosmetikou PURE ALTITUDE.

Tak to je asi tak všechno, co jsme vám chtěly k tomu našemu relaxu napsat. Momentálně ladíme formu na další relax - tentokráte na sněhu. Bude to naše historicky první společné lyžování. Vy samozřejmě budete u toho. Pokud to ovšem přežijeme, páč už jsme si domluvily redakční poradu v nějakém příjemném baru na svahu. A jak Bára říká: "Důležitý je nepřepálit začátek."

auf Wiedersehen!

2 komentáře :

  1. Naprostá bomba. Úžasné...taky jsem dneska byla na pedi i s manželem, zatímco on si to užívá, já trošku trpím, ale pak ty nohy jak mimino miluji. Krásně jste si užívaly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nám bylo jasný, že nám budete, holky, rozumět:))) Občas si to prostě všichni zasloužíme!

      Vymazat

×