Disneyland: Jaký doopravdy je?

Loni v létě jsme řešili, zda poletíme v zimě na Floridu. Já nechtěla.Vlastně pak jo, když mi slíbili, že půjdu do Disneylandu a koupím si, co budu chtít. Tak jaký je Disneyland? Boží!
Naštěstí jsme bydleli jen asi 15 minut autem.
Lístek stál v předprodeji asi 110 dolarů na osobu. Vopice naštěstí nic. Ale to není zdaleka všechno

Z parkoviště jedete ještě vláčkem /nebo jdete pěšky/ k vlaku. Ten vás přepraví přímo až k Magic Kingdom.

A tady už jste v "Myšákově". Uběhlo asi 40 minut a furt nevidím žádnou Minnie!

Ella vyčerpáním usnula. Aspoň ji můžu vyzkoušet všechny ušatý blbosti. Roman už je asi po patý někde na záchodě....

Bude asi 11 a já furt neviděla žádnou vopravdickou Minnie! Za náma nádraží odkud jsme přijeli, před náma vše, na co jsem čekala skoro 40 let!!!!

Ta ulice k zámku je plná obchodů. To je moje smrt... Občas stačím vykouknout ven, kudy zrovna projíždí průvod... několikrát denně.

No tak dobře, závoj si nevezmu... ale uši jsem si koupila...


Naše rodina za 5 let... kdybysme zůstali na Floridě! Páč tam je jídlo fakt příšerný... A za pár dolarů si tam můžete půjčit elektrický vozítka. Už vidím Báru, jak by je hnala bičem! :)






A fakt vás na ten ostrov přeplavili!!!

Kdo neudělal selfíčko, jako by nebyl!


Taky tam mají vánoční obchod. Tam si můžete koupit na stromeček cokoliv.


Mám hlad. Máma mi koupila lososa s kuskusem. Mimochodem jediný nesmažený jídlo, který na celý Floridě objevila...




A v Disneylandu rozhodně platí pravidlo. "Kdo zaváhá, nežere." Stále jsem vedle nich asi 2 minuty, zrovna přišly na můj flek,  koukám a přemýšlím, co je to za strašidla a najednou se otočím a tam už 50 metrová fronta... To mohla být fotka, panečku...

Jedinej kolotoč, co jsme daly...

Jsem se bála, že se s náma ten slon neodlepí...

Odlepil... Jupíííí

Pokud se chystáte do Disneylandu jen na jeden den, rozhodně se vyplatí si pořídit FastPass... bez něj strávíte dost času ve frontách... My sami posléze pochopili, že i na obyčejné vstupenky můžete vybrat 3 přednostní vstupy... Jen bohužel s malejma vopicema jste dost limitovaný.

Díky tomu jsem byla ve strašidelným zámku -  s Alenkou.. Už cestou tam jsem se bála... Zato Alenka, ta se nebojí nikdy, ta miluje horory... za tam se taky bála - mě - tedy mých reakcí!

Nejdřív procházíte komnaty... pak s váme jedna místnost sjede dolu... 100x je tma a pak nasednete do vozíků a to už jsem měla tlak 220 a ve vočích smrt...

Jediný, co jsem vyfotila... Vozík s vámi smýká, zastavujete se, přetáčí... a vy jezdíte hřbitovama, z hrobek lezou mrtvoly.. a já už nevím, co všechno... páč já visela na Alence a furt ječela, jestli se mi někdo dotkne, tak mám infarkt...
Nedělej blbosti, ať máme aspoň jednu hezkou fotku, když už jsme v tom Disneylandu a tolik to stálo!... tak nemáme
Ne, nemůžeš mít všechny trpaslíky, medvíky Pů a já nevím, co ještě... Každá atrakce totiž končí obchodem se vší tou krásou, co jste právě viděli. Takže dost často vidíte vybíhající matky, jak loví své hamižné děti :)
Každou hodinu vám všichni na zámku zatancují...



I na ohňostroj došlo.

Abych nezapomněla, kromě toho jídla, co vyšlo skoro na další stovku, mi na stole ještě leží kartička, kde si za 40 dolarů můžu stáhnout fotky Elli a Mickeyho. Páč jsme za ním byly v šatně... Takže to asi budu muset udělat, protože jsem se tam na tu fotku taky vetřela! Nás se prostě nevyplatí ani živit, ani šatit.

Jinak je to také výtečný jogging. Za celý den jsme nachodili asi 16 kilometrů.

P.s. Jdu najít ty puntíkatý uši a všechny plastový myšáky, taky umejt parkety... Protože, než jsem vám sem nahrála všechny ty fotky, šéfová vytvořila opravdu impozantní mozaiku.

P.p.s. Psala mi Jana - moje bývalá kolegyně, která teď žije v Americe. Měla dobrou poznámku - já píšu Disneyland a je to Disney world. Disneyland je v Kalifornii a je to prý trochu něco jiného... Tak Jani - dííííík :)

3 komentáře :

  1. :D :D :D Ta zvadlá rodinka je super! Náhodou ale to musel být super zážitek. Já bych tam nejela ani za milión, ale takhle na fotkách si to ráda prohlídnu. Myslím, že Amící jsou šílenci a ty jsi nejstatečnější :).

    OdpovědětVymazat
  2. teda Líbo, nebejt tam ty s Ellou - je to hnus zelenej:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ella je kouzelná.... :)
    A ta buřt rodina je teda echt :))) Chudák jejich holčička, jestlipak taky takhe skončí...
    Já si tam Disneyland nechala ujít.....a vskutku nelituju :)))
    Kat....

    OdpovědětVymazat

×