Recenze na skvělou restauraci: Tam vás pěkně rozdivočí! :)

Pokud se někdy budete motat okolo Mariánských lázní, rozhodně se stavte na Kladské! Pouze sedm kilometrů od lázeňského města se nachází chráněná krajinná památka Slavkovský les, která je domovem mnoha ohrožených živočichů a rostlin. Já je tedy nikdy neviděla, ale za to jsem viděla na talíři neuvěřitelné skvosty z místní hospody U tetřeva
Pravidelně se tu totiž každý rok stavíme s divadlem Sklep, když cestujeme po lázeňských štacích a rozveselujeme místní občany.  Hned před restaurantem je také krásné jezero s pěkně naučnou stezkou, ale  to vyzkoušené taky nemám. Páč není čas ztrácet čas a divočinu jím prakticky jen jednou za rok  a jen zde! Tak proč se zdržovat s nějakou procházkou, že?




Kromě stálé nabídky zde pravidelně najdete také tu denní. Samozřejmě podle toho, co se podaří v okolí odchytnout. Já se snažila odchytnout foťákem, co ulovili herci na své talíře, ale prakticky se mi to nepodařilo. Jedli tak rychle, že se to prostě nedalo stihnout. 
V nabídce mají i šneky, ale prázný ulity s vokousaným citrónem mi přišly už moc. Na vyžádání ale publikuji, není problém.
Cenově je restaurant trochu dražší, naposledy jsem tu platila asi 450 korun, ale když je to jednou za rok... A bylo to za "divokou panenku"!
Poslední dva roky mají dokonce i wifi, což je pro některé z nás první otázka, když vstupujeme do výčepu. 
Obsluha je milá a letos mi dovolili nahlédnout i do salónku, abych vám mohla vyfotit tu vycpanou nádheru, co tam všude maj!
Ty povidlové taštičky s medem a šlehačkou co uvidíte níže, si dáváme každý rok s Milánkem napůl a jsme jediný! Protože porce jsou zde tak velké, že na dezert vám nezbyde místo. 
Pokud se zde nebudete chtít stavit jen na jídlo, můžete i přespat. Pokojíčky jsem ovšem neviděla. Tak haf a divočákům zdar!





2 komentáře :

×