Vysněný dům: Jak by měl vypadat a co do něj narvat?

No, to my s Bárou jasně víme a teď vám to ukážeme! Jak už Bára psala v příspěvku o Kláře, minulý týden jsme šmejdily v Pařížské. Takže tu máme pokračováníčko. Pěkně se posaďte, moc si toho sice nepočtete (je vedro, na co vás trápit), za to se ale pokocháte a na konci je kontakt a mají teď SLEVY!!!

Dream house living concept store v Pařížské je vlastně takový showroom krásy, kde byste chtěli bydlet. Vzala nás tam naše Magda, kterou milujeme a která tam má taky svoje věci. Ve třetím patře objevíte byteček plný věcí, který budete nutně potřebovat! A není to celé jen o nábytku, tapetách, porcelánu, záclonách, polštářích... ale i o kabelkách, doplňcích, plavkách a spoustě zboží z Bohemic.cz. A tam maj taky dost dobrý věci!
Ale teď koukněte, co by se vám hodilo do bejváku, inspirace máte více než dost. Nám s Bárou by se toho tedy hodilo dost! Všimněte si, že se opět objevuje aspekt tyrkysové, jo? To je momentálně naše barva! Hned vedle šedivky best of!













A to nejlepší nakonec! Začaly slevy! Takže se tam jděte mrknout, není pravda, že vše v Pařížské je drahé. A není pravda, že si zde nemůžete nic koupit.
Já třeba nutně potřebuju tu královnu výše. Holka je totiž na solární energii a když ji nabijete, bude vám kynout - rukou!
Pak taky potřebuju ty talíře pro velký holky, polštářek pro vopici, a možná si nechám šmiknout něco na vokna. Pravda, chcem se do roka stěhovat, ale pak z toho můžu našít třeba chňapky.
Btw. to nemám ze svý hlavy, to je argument mé maminky, která si tím omlouvala "nejisté nákupy" za totáče. To se totiž kupovalo vše, co bylo zrovna na krámě a pak se teprve vymýšlelo, co z toho bude. A přinejhorším na chňapky dobrý! Ne?
  • Dream house living concept store
  • Pařížská 21
  • 11000 Praha
  • Po až Pá 10:00 - 20:00
  • Telefon 777 914 974
  • info@dreamhouse.cz
  • www.dreamhouse.cz 

2 komentáře :

  1. Boží zboží!.) Hlavně ten talíř o tom, že malé holčičky pláčou ... proč jsem pořád jako malá a neumím říct prostě Fuck?!

    OdpovědětVymazat
  2. a já ujíždim na tom tyrkysovým polštáři od Christiana Lacroix na první fotce.. Ježíškuuu:)

    OdpovědětVymazat

×