MUST HAVE: Ryor je český Dior a my vám povíme proč!

Je jasný, že každá z nás má své osvědčené vychytávky na vlasy, jasy, tuky, kruhy, pruhy... A myslíme, že je důležité se o ně podělit! Bára a Líba mají třeba rády Ryor. Protože je nešizený, dělaný s láskou, funguje a viděly jsme to navíc na vlastní oči. Není zbytečně drahý a co je dobré pro nás, je i pro vás! A hlavně paní majitelová, že žena s velkým Ž!

Všimněte si těch popisků přímo od výrobce!

Některé  přípravky testovala Líba, některé Bára. Bára je věčná hledačka krémů  proti slunci, něčeho na suchou kůži na loktech, samozřejmě i  na hydrataci a nějakého zázraku na unavený obličej.  Líba zase preferuje všechno na tuky, špeky, strie, šupiny celého těla a hydrataci.

Co vyzkoušela Bára:

Mast Karité - tak z té jsem měla fakt radost, protože ta moje mi už docházela. Tenhle výrobek od Ryoru testuju už dlouho:) Nosím ji stále v taštiče na šminky, mažu si s ní lokty, rozpraskané rty a když mám moc vysušené ruce, tak není nic lepšího.  Obsahuje bambucké máslo, jojobový olej včelí vosk a výtažek z měsíčku lékařského. Je bez parfemace a konzervantů. Je to taková moje mastička poslední záchrany.
(P.s. od Líby: Pravda pravdoucí, taky ji miluju, hlavně v zimě!)

Trio - aktivní krém SPF 30 - tak na ten jsem  byla moc zvědavá, protože denní krém s ochranným faktorem používám prakticky pořád. Testovala jsem ho během letošních šílených veder a nechám si ho spíš na normální dny. Teď jsem musela sáhnout po klasickém opalovacím krému s faktorem 50, to slunce bylo vražedné.  Jinak je to příjemný polomastný denní krém, jen pozor, neměl by se dostat do očí. Mě tam teda pálil.



Hydratační maska s minerály - tu jsem vyzkoušela po brutálním peelingu před spaním a je to fakt výživná bomba. Napatlala jsem ji podle návodu na 20 minut na obličej a pak zbytek vetřela a pro jistotu ještě lehce setřela ubrouskem, protože jsem to s dávkováním trošku přehnala a hrozilo, že budu mít hydratovanej nejen obličej, ale i polštář. Pocit nakrémovaného čumáčku (tak tomu řikala máma, když nás se ségrama mazala Niveou a my řvaly, že se dusíme:) jsem měla ještě ráno po probuzení. Jsou v ní mořské řasy a minerály a hydratuje opravdu dokonale. Samozřejmě jsem s ní nešetřila ani na krku a výstřihu. Protože je nechci mít jak stará želva.
(P.s. od Líby: Tuhle já prostě miluju! Naopak si ji nechávám i přes noc! Vyzkoušela jsem kde co, včetně super drahých a tahle je fakt the best! Jo a malý tip na konec - pokud máte rozpraskaný paty, namažte si je na noc misto krému právě touto maskou! Ráno budete koukat! :)
RYOR lifting s okamžitým účinkem - o tom už jsem psala, ale pro ty, co to nečetli, tohle je můj FAVORIT. Absolutní! Ráno pod oči, před večírkem (nebo něčím podobně důležitým:) na celý obličej... Fakt se po něm otoky výrazně zmenší až zmizí a když se s ním namažu celá (nemyslím celý tělo, i když občas by se to taky šiklo), mám obličej jako napnutou potravinovou fólii... ne, dělám si legraci. Ale  vypne a vyhladí. Dává se pod denní krém. A stojí jen 218 Kč.  No nekup to.
Tipy od Líby:

Amarantový tělový olej, který vidíte nahoře na obrázku je příjemný, ale co tu není a měly byste, milé dámy, poznat, je Mycí gel s minerály  - ten já prostě miluju! Když jsem líná (a to jsem docela často), se odlličovat klasicky, sáhnu po tomto zázraku. Skvěle mi smyje veškerý makeup a nenajdu pak ráno Turínské plátno na polštáři a hlavně, hlavně krááásně voní!


 

 
Body form - modelace těla. Pokud máte jen náznak celulitidy /což třeba Bára vůbec nemá/, rozhodně šáhněte po této řadě. V kombinaci s obyčejnými lymfodrenážemi je to to nejefektivnější a paradoxně nejlenější, co na trhu existuje! A pokud se necháte opečovávat u Helenky, je to tutovka!
 



Kaviárový zázrak na závěr
Krémy se mají střídat, tak já je střídám a s pravidelností alespoň jednou za rok šáhnu po kaviáru právě od Ryoru. Denní i noční krém se skvěle roztírá, je mi příjemný, hydratuje, vypíná a opět je to super kvalita za rozumnou cenu! Mimochodem na Beauty Expo 2008 získal cenu: "Výrobek dobré kvality".
(P.s od Báry: No tohle! Kaviárové krémy od Ryoru já používám furt... proč jsem je taky nedostala na testování, Líbooo!? Zbytky sem!:)

Tak a to máte pro dnešek všechno, pěkně jsme vám to sem napsaly, co? A nemyslete si, že je to placená inzerce, není! Neříkáme, že do budoucna náš blog neoblepíme bannerama, ale co píšem, je pravda pravdoucí a proto koneckonců vzniknul náš Ne-dokonalý blog...  aby na  na něm bylo všechno, co nás baví, zajímá, dojímá nebo prudí...a taky co a kde nám chutná. No a jasně... i co nám děsně sluší :)

Bára a Líba

7 komentářů :

  1. Ten RYOR lifting s okamžitým účinkem mě zaujal. Je mi 23, ale vrásky pod očima (a kruhy) mám jaksepatří ... :)) Určitě si ho koupím tedy.

    OdpovědětVymazat
  2. Na Ryor nedám dopustit, používám ho už hodně dlouho- krémy, odličovadlo, pleťové mléko, sérum na kruhy pod očima... a co se krému na obličej- ať už denních nebo nočních týče- nemá konkurenci. Zkoušela jsem různé značky, po některých jsem měla suché fleky, některé mi vyvolávali pupínky ale Ryor je to pravé! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám tedy v koupelně převážně Ryor výrobky už několik let. A vše, co jsem kdy vyzkoušela, je naprosto perfektní. Především uvolňující mátový gel, který mám i v menší "kabelkové" velikosti (50ml), pleťová voda čisticí pro smíšenou a mastnou pleť (pro mne číslo 1!) a i přesto, že nemám problematickou pleť, tak čisticí pěna s mořskými řasami, je úžasná. Osobně si již žádnou "chemii" od jiné značky nikdy nekoupím.

    OdpovědětVymazat
  4. Já měla kosmetiku na akné: pleťová voda supr, tyčinka hned vysuší ale krémík mě zklamal. Jinak měla jsem i lipored, těžko říct zda zabral používala jsem ho v době kdy jsem dost cvičila ale určitě podpořil odvodnění. Jinak co maximálně doporučuju a každá holka by to měla mít je jejich šampón. Je jen jeden druh, poprvé mi přišlo že vysušuje ale po uschnutí vlasů paráda. Po všech chemických silikonových šampónech z reklam co máme v koupelnách je to pro vlasy paráda- jsou pak lehké a "čerstvé" i dva, ti dny. Terka

    OdpovědětVymazat
  5. mne je ryor strasne sympaticky,videla som video od petra lovely hair v ich tovarni a fakt super ale zatial som nic nevyskusala:/

    OdpovědětVymazat
  6. Dik za tip na sampon, urcite vyzkousim:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, Ryor jsem používala již dříve, ale byla doba,kdy uplně vymizel z trhu. Měla jsem radost, když jsem ho pak objevila v malém krámku. Liftingový krém je fakt super!!! Masku zkusím. Fakt je ten, že mám radši české firmy, mají to těžké. Víc jim důveřuji. Šárka

    OdpovědětVymazat

×