Co mi udělalo radost za posledních pár dnů

Rovnou se přiznám, že nápadem na tento post, jsem se inspirovala u Jany. Jana je naše bývalá kolegyně, dnes žije v Americe, je čím dál tím víc krásnější a má svůj blog www.comiudelaloradost.cz.  
A víte, z čeho mám největší radost vůbec? Momentálně mám největší radost z toho, že už nepracuju!!! 

Tedy pracuju, ale podstatně méně a taky máme domácí workshop a nestydím se za to!
Zrovna dneska jdu i s Vopicí šopovat, takže se převrátíme obě. Vlastně všichni tři, to až Roman uvídí ten výpis - z karty.
Tak radosti... here...

V diáři mám napsaný jen termíny představení, Vary, Colours, Slavonice fest, nějaký uzávěrky, golf, moře, dětský očkování...
Poprvé jsem byla na kafi, obědě, procházce a vůbec jsem nekontrolovala mobil, kolik mi přišlo mailů, co musím ještě zařídit. Bylo mi to fuk. V pracovním dni se jen tak flákat venku. To jsem nezažila mnoho let.

Měli jsme zájezd se Sklepem v Jižních Čechách. A já měla radost, jak se každý rok opakuje večírek na rampě divadla v Trhových Svinech, na Žumberku pokoj číslo 5, v Budějovicích krámek za rohem od Kliky, kde mají super hadry. Mimochodem, letos jsem si tam koupila mikinu s buldokem. V Písku kavárna u Starého mostu... Je to pocit jistoty, že je vše, jak má být. Nic se nezměnilo a je to takový můj klid na duši. Prostě radost.

Taky jsem objevila u rodičů svetr, který mám skoro 20 let. Koupila ho v sekáči a poslední dobou jej tahám furt. Oživuje mi vzpomínky a já začínám být sentimentální. Ach bože.

Ella začíná chodit za ruce, okolo nábytku je to už nuda. Tak počítám, že až oslavíme 10 měsíc, bude chodit sama. Taky miluju naše dialogy.
Ano, je pravda, že na zavolání reaguje jen, když mám v ruce flašku s mlíkem. A úplně nejlepší je, když se směje nahlas!

Mám svojí první gumovací propisku! Znáte to? Mě ten zázrak ukázal Milan Šteindler a ženskou taktikou jsem ji na něm hned vydyndala! Můj diář a spoustu poznámek teď vypadá mnohem sofistikovaněji!

V H&M mají bezvadný volný kalhoty na léto za skvělý peníze. Taky trička, tílka, svetříky. Přesně ty univerzální kousky, kterých není nikdy dost.  Já si tam navíc pořídila další hopcafrak. Nosím ho ke všemu. K teplákům, mikině a večer na šaty. Je fakt super!
Poslední dobou jsem měla štěstí na samý blbosti, nejlepší na těch knížkách byly anotace. Až konečně došlo na Gottland a jednu "detektivku". Tu si rozhodně pořiďte na dovolenou!!!
 
V Simply Pilates jsem objevila sprchové gely od Dermacolu. Krásně voní a já teď díky tý fotce zjistila, že jsem se přehmátla a meju se tělovým mlékem. Ale to taky hezky voní! Přísahám.

Když Roman domů přinesl tenhle reprák, říkala jsem si, co to je za krám. Ale ten krám je boží, už jsem s ním byla i hvězda večírku. A Báro, to nutně potřebujete do Slavo. Přes Bluetooth se napojíš na iPhone, iPad nebo iPod. Zvuk super, hodí se i do kabelky, vydrží 14 hodin, popřípadě strčíš do zásuvky.





A  konečně mám zas časopis, na který se těším. Dlouho jsem ho neměla. U Psychologie mám stejný pocit vzrušení, jako když listuju třeba Vogue. Opravdicky!
O víkendu bude konečně teplo, budeme sedět v altánu, grilovat a koupat se v bazénu. Uděláme si to prostě pěkný. Tak si to taky udělejte pěkný, jo?

4 komentáře :

  1. Tak si to suprově užívej! Není nad klid a mír a taky nad grilovačky a koupání!
    Mojí psychologii si musím někdy koupit, třeba mě příjemně překvapí... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Líbooo, já nepotřebuju novej reprák, já potřebuju novej iPhone:)

    OdpovědětVymazat
  3. Líbo, já tohle objevila teprve teď!!!! Děkuju!!!! Mám radost ani nevíš a taky téma na zítřek. :) Jana

    OdpovědětVymazat

×