Fashion děs slevových portálů, WTF nové občance a kouzlo zahrádkářské kolonie

Zadejte si bezpečnostní kód. K čemu mi to bude dobrý? Teď k ničemu, ale jednou, až budou na něj čtečky, ho budete potřebovat. Kdy? To zatím nikdo neví...... ale hlavně ho do tý doby nezapomeňte!

po opravdu  dlouhé době jdu na úřad, to se musí cvaknout...
Neřvi, nenadávej, klid, dejchej, dejchej... ne, nerodila jsem, šla jsem si vyzvednout novou občanku. Že na ní vypadám jako masový vrah, OK.  Vydržela jsem bez ní a bez řidičáku dva roky, nevadilo to mně ani policjtům. Naopak. Paninka bez dokladů a koruny stavicí přímo na zastávce autobusů nebo vjíždějící na Václavák z Jindřišské je vždycky mile pobavila. Tak ji nechám schovanou i příště. Řidičák mám stejně furt propadlej, tak co.

Kolik peněz asi stál celý (stejně tak okleštěný, že je nespíš úplně naprd)  systém nových ochranných prvků na dokladu totožnosti? Proč si mám pamatovat nějaký další číslo, který je mometálně úplně k ničemu, protože čtečky na něj měly fungovat už rok a dodnes nikdo neví, kdy s nima vyjedou? A když jsem se na obvodním úřadě zeptala, k čemu to číslo má tedy v budoucnu přesně sloužit, tak mě odkázali na Ministerstvo vnitra... Teda, abych jim nekřivdila. Informovali mě, s očividnou radostí moci, že  když ho zapomenu, zaplatím stovku.  První WTF minulého týdne!

Škoda vyžehlené hedvábné košile, měla jsem pro tu občanku jít v nějakým sexy fresh jarním modelu, který mi na tenhle týden nabídly slevové portály:

kalhoty 699, triko 449, košile s páskem 699

Asi by to chtělo zase košili, ale já rebelka jsem se zamilovala do toho božího trička... kde jsem jen podobný viděla?  Jasně! U Větví ve Slavonicích. Ne, to není hospoda. Tak místní láskyplně říkají vietnamským krámkům v podloubí historických domů. Hnus a plast, kam se podíváš. Že se to samé zboží na mě přijde podívat z mého vlastního počítače a bude mi tvrdit přes monitor do očí, že je kvalitní, moderní a srašně zlevněný... to mě fakt dorazilo. No dali byste za tuhle svěží soupravičku výhodných 1847 Korun? Bez těch kouzelných červených střevíčků s vínovým podpatečkem, samozřejmě....

A to nemluvím o "super slevách" třeba  na kosmetiku. Nikdy, fakt nikdy to nevyjde levněji, než v normálních e-shopech. Stačí zkopírovat název výrobku, švihnout ho do vyhledávače a Google se už postará. Slevové portály mají druhé WTF minulého týdne.

Tak si jdu o víkendu spravit chuť do lesa:

A v zahrádkářské kolonii potkávám neuvěřitelné. Průřez světovými dějinami, kulturami, uměním.... Věstonická Venuše, Maoi, Buddha, Marianne, Stonehenge, Napoleon....



 Úkol na další dny je jasný. Zjistit, kdo a hlavně z čeho tyhle perly vyrobil. Nesměju se, žasnu.
Takhle vytuněnou zahradu jsem fakt ještě neviděla.

Ale nejvymazlenější to bylo nakonec stejně v tom lese u rybníka. Tak teď ale nevím, jestli na tyhle procházky vlastně to Think Pink triko děsně nutně  nepotřebuju.....

Bublina se ještě musí naučit líp pózovat

2 komentáře :

  1. Ty bláho, modely ze slevových portálů, tomu se v angličtině říká "a must". Prostě bez toho nejsi. Hlavně košilka vpravo, ta mi něčím připomíná Ornelu Štikovou. Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Jo a ta občanka, tam myslím byly tři čísla, nějaký PINy, PUKy A BUKy nebo co, tak jsem si je napsala loni do diáře a ten diář jsem s novým rokem samozřejmě vyhodila. To bude drahé.

    OdpovědětVymazat

×