Příběh Vopice - piju Crodino a šopuju do bezvědomí

Líba mě zabije, ale tak mi  neměla říkat, že od té doby, co čeká Vopici, ujíždí na Crodinu. Já fakt vygooglim i to, co nechci.  Ale udělala tu kampaň hezky... nechápu, že se nepochlubila.


Tak co je novýho s Vopicí, volám Líbě, abych vám to sem mohla švihnout a vy jste byli v obraze. "Já bych tak pařila," skučí do telefonu rozněžnělá nastávající matka. To si počkáš, holčičko (...jsem na ni naschvál občas hnusná). "Já vim, hele, ale našla jsem Crodino. Nealko aperitiv, co chutná jako campari s džusem. Napiš to tam, ať viděj, jak jsem hodná.  A hlavně nepiš, že si dám s váma někdy i šáňo, jo." No tak to mi snad nemusela ani řikat, je jasný, že tohle sem psát fakt nebudu.... nejsem padlá. Na ostatní informace naštěstí embargo neuvalila, tak tady to máte:


Jsem ve 25. týdnu, je mi dobře, mám furt hlad a přibrala jsem už 10 kilo. Pani Bára řiká, že nemám žrát, Macík si myslí, že je fuk, kolik přiberu, Péťa by mi taky občas najíst dala a Marta tvrdí, že to pak shodim pohybem ...tak nevim.

Do 12. týdne mi ale bylo blbě dost. Do 10 hodin jsem ráno omdlívala a mezi pátou a osmou večer mi bylo na blití. V 16. týdnu jsem šla na odběr plodový vody, protože v naší  rodině se postižení objevilo a my jsme opravdu nechtěli nic podcenit. Jinak bych si tu bolest klidně odpustila. Takhle ale víme, že to bude holka a bude zdravá. Takže Vopice. Asi se tak nakonec bude i jmenovat. O jméno jsme se dohadovali deset minut, výsledek nula, tak co. Vopice je dobrá.

Někdy v 19. týdnu začalo takový jemný vopičí kopání, ale před týdnem mě nakopla tak, že jsem omdlela. Je fakt, že toho asi měla plný zuby. Dostala jsem jeden ze svých nakupovacích záchvatků a odtáhla Romana a Vopici v deset večer do Ikey pro kus sedačky. Nutně a okamžitě jsem ho potřebovala. Když jde o šoping, klidně omdlím! Dětem se nemá ustupovat, Vopice, promiň:)

Jak elegantně vypadá Líba, když to s ní sekne, uvidíte v následujícím videu:


Už se s holčičkama  začínáme lehce ztrácet v tom, kdo je Vopice. Nejdřív to byl jen ten prcek u Líby v břiše, teď, co udělala tuhle sexy kampaň na Crodino, je to i  Libuna... a po včerejším decentním holčičím večírku G6 jsme to stopro my všechny. Never more Prosecco&Marijuanna! Příště s Líbou Crodino!

1. díl: Monkey Story - příběh Vopice

1 komentář :

  1. Vy jste ale fakt vopice!!! :))) Všechny do jedne....to snad neni pravda... :)))))

    OdpovědětVymazat

×