Objevily jsme luxus z Pařížské 22 za rozumnou cenu!!!

Takže asi takhle vám to povíme! Nebejt Simonky, tak tam nikdy nevlezem, páč my s Bárou sice umíme pustit žilou našim kartám, ale vodsaď - podsaď. Nesmí to být předražený paběrky, jako se většinou u nás prodávají, že?
Foto: parizskaulice.cz


Je mi jasný, že nechodíte do Pařížské každý den, ani my ne... Troufám si říci, že máme s Bárou stejnou cestu, když jdeme na vlasy do Oskara a já navíc když jdu pro kapsle do Nespressa. Toť vše. Protože prostě bojkotujeme české ceny za světové značky. No, vlastně do nedávna....
Než jsme poznaly Dream house a teď Pařížskou 22!

Je to multibrand se značkami: Michael Kors, Pinko, Patrizia Pepe, Manila Grace, CK a Gues by Marciano. Obsluhu mají moc milou, zboží skvělé a cenově? No, cenově vás z toho klepne pepka, páč to není předražený!

Na jupkách a vlastně všem je vidět supr matroš a třeba šaty koupíte už i za 5 tisíc!

Simonka nám všechno pěkně ukázala.

Mimochodem, začali už se slevami a to rovnou 30 %! A to už je znát!

Můj favorit jsou tyhle modrý šaty, jdu si pro ně ve čtvrtek.... ach bože....

Jo a na podzim bude frčet hnědá se švestkovou! Bože, dej ať brzo splasknu po Vopici!

A tohle jsme si koupily my s Bárou, začaly jsme zlehounka, ale tuším, že těžce skončíme! Je to náhrdelník na krk, stojí jen 650! A už pro něj letěly další dvě naše kámošky! Ještě mají i jiné barvy a když odečtete navíc tu slevu? No, nekupte to!



Btw., všimněte si té zelené dekorace od Báry, kterou zakamuflovala ptačí hovno. My ten styl holt vytlučeme ze všeho!

A já (Bára) vám to řeknu zase takhle. Do jednoho nejmenovaného obchodu v Pařížský jsem vlezla před tím jen  jednou a hned  se mi chtělo na prodavačku už ve dveřích začít ječet: "Ty čůúůzo, přestaň se okamžitě  tvářit, žes to tady všechno vlasnoručně ušila a pak ještě koupila a koukej se na mě aspoň podívat!"

A úplně stejný pocit z té ulice nám popsal před pár lety náš kamarád, skvělý kadeřník Michal Zapoměl. Pomáhá svým klientkám i se stylingem a jedna z nich, nenápadně vypadající, ale velmi dobře situovaná dáma, si vyrazila do Pařížské pro kabelku. Ale protože si chtěla kabelku prohlédnout a prodavačka ji místo toho děsně "mile" informovala, že je to drahé zboží, odešla a od té doby nakupuje v jiných Pařížských  jiných měst.

Ale asi se od té doby něco změnilo. Protože v čísle 22 to byla bomba, všechno jsme s Líbou a Simonkou prolezly, povytahovaly, žvanily u toho ostošes, našly ty korále a zjistily, že než si koupit "lepší" kabát  za bůra v Zaře, radši víc naškudlíme a půjdeme sem (ale doma to zatím neřikáme :).

3 komentáře :

  1. Holky nakupujte bude hůř

    OdpovědětVymazat
  2. Je je v tom obchodě velikost xxxxl? Mě by se ty šaty taky moc líbili. Holčičky zdravím Vás a přijeďte se na nás podívat. papapa mamka

    OdpovědětVymazat
  3. ty švestkový šaty jsou totálně nádherný!

    OdpovědětVymazat

×