Karlovy Vary - letos budeme hodný... možná

Loni jsem četla rozhořčený článek nějaké soušky novinářky o lidech, kteří v létě dělají ve Varech něco úplně jiného, než se správně  má. Prostě chodí málo do kina. Nebo tam nechodí vůbec. Možná jí ale jen bylo moc líto, že tam nezažije tolik báááječných věcí, jako někdo..., takže úplně zapomněla  být  happy z té spousty skvělých filmů, které viděla, a  plivala oheń a síru na  své bližní. Kráva, chtělo by se napsat, kdyby to nebylo neslušné.


Mně se o Varech nic psát nechtělo, ale Líba prudila, tak tady to má. Našla jsem pár našich festivalových fotek... kdyby někdo náhodou nesehnal lístky do kina, tak aby věděl, že se dá den přinejhorším strávit i jinak.

Tak například úvodní fotka fakt neni z kina. Ale zase je vidět, že jsme děsně čistotná partička, která ví, že poránu nestačí nějaké šup šup ošplouchnutí u umyvadla. Nene, je třeba se pěkně pečlivě vykoupat. Tahle ranní hygiena následovala před třemi lety  po narozkách Jirky a měla jedinou chybu. Jude Law odpad mnohem dřív a do říčky Teplé už s námi nevlez:) Milé bylo, že zatímco my jsme pokračovali dál a pak ještě dál,  volali nám kamarádi, že si o nás čtou na internetu. K dopolednímu šampíčku nám ten přímej přenos přišel dost vtipnej.

No a  rok poté jsme do Teplé vlezli i se  švagrem  Ivanem. On,  aby se nechal vyfotit do charitativního kalendáře našeho sdružení  Art for Life, a my, aby nám neuplaval po proudu k Thermálu. 


Nefotil nikdo jiný než Tono Stano, kamarád a oficiální fotograf všech festivalových hvězd. Ivana lovil pro fotku už dlouho, ale ve Varech to není jen tak. Ksichtík vhodný k focení máte totiž prvních pár hodin po příjezdu a pak konec. Nejdřív zase tak týden po návratu:)


Takže domluva byla jasná. Já zprodukuju Ivana ve "foto" stavu  a Tono udělá dvě fotky. Jednu pro festival a jednu pro nás. Hurá. Klaplo to, jak můžete vidět dole. A dokonce bulvár z toho neměl ani snímek, přestože most nad Teplou byl po celou dobu focení obležený publikem. Ivan na ně jen z matračky mile zařval, že jestli někdo dá echo paparazzi, tak ho zmastí, a byl klid. Fotografy jsme pak potkali cestou do hotelu, zevlovali před Embassy a čekali, že půjde někdo slavnej kolem. Tak pohotově cvakli  Trojana. Jak jde po chodníku. Fakt hustý.


A pak se taky ve Varech musí na golf. Tenhle turnaj byl inspirovaný Občanským průkazem a jmenoval se Hippie cup. Ano, ty hadry, který máme na sobě, v těch jsme i hráli. Boží.


Občas se ale i slušně oblečeme, učešeme a jdeme na decentní  večírek. Já jsem taky chtěla mít červenou pusu jako Líba, ale Ondra mi řek, že jsem děsně zmalovaná... tak jsem si ji utřela a teď ho  za trest z tý fotky ušmikla. A má to. Fotil Líby Roman, takže tam neni ani jeden. Jen kamarád Dan.


A někdy to někomu ve Varech  ujede úplně a... ano, dělá věci, za které roste pro šibenici. Ale řekněte, nechali byste v tom baru ten polštář. Nekecejte. Nenechali.



A takhle vypadá například Líba s Danem Bambasem, když jdou na večírek.... a  čáry máry fuk... ráno po večírku. Takže pani družinářka... teda novinářka  může být spokojená. Nehodní byli po právu  potrestáni a letos budou už hodný a půjdou určitě do kina.



Dobrou noc, děti:)

1 komentář :

  1. .....Baruško , jak mě je líto, že letos si nedáme "Pochod Židů" z Nabuka o půl čtvrté ráno....

    OdpovědětVymazat

×